Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Στις κορυφαίες της ΚΟΕ η Λημνιά Όλγα Ιμβριώτη

banner roots

Στις κορυφαίες της ΚΟΕ η Λημνιά Όλγα Ιμβριώτη
05.02.2023 | 12:01

Στις κορυφαίες της ΚΟΕ η Λημνιά Όλγα Ιμβριώτη

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Σε μια εντυπωσιακή τελετή που έλαβε χώρα στην κατάμεστη αίθουσα αθηναϊκού ξενοδοχείου παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΚΟΕ) τίμησε αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν στις επί μέρους κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις της περασμένης χρονιάς (2022), όπως και τους πρωταγωνιστές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο (2021).

Ανάμεσα τους και η Λημνιά αθλήτρια του συλλόγου «Συγχρονισμένη κολύμβηση - Synchro Iraklis» Όλγα Ιμβριώτη , η οποία έλαβε χάλκινο μετάλλιο Κομπο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Γαλλία.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει:

Σε μια λαμπρή τελετή που έλαβε χώρα στην κατάμεστη αίθουσα του "Athens Marriott Hotel", το βράδυ της Τρίτης (31/1), η ΚΟΕ τίμησε τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν στις επί μέρους κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις της περασμένης χρονιάς (2022), σε όλα της τα αθλήματα, αλλά και των πρωταγωνιστών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο (2021).

Στα “Aquawards” βραβεύθηκαν διακριθέντες –μαζί με τους προπονητές τους- σε συνολικά 20 κορυφαίες διοργανώσεις. Παρόντες ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο ΓΓΑ Γιώργος Μαυρωτάς, ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος, ο πρόεδρος της ΔΟΑ Ισίδωρος Κούβελος, ο ΓΓ της ΔΕΜΑ Ιάκωβος Φιλιπούσης, η πρόεδρος ΕΣΟΑ Βούλα Κοζομπόλη, βουλευτές και εκπρόσωποι κομμάτων, αθλητικών ομοσπονδιών και φορέων, σύσσωμο το ΔΣ της ΚΟΕ, αθλητές, προπονητές και πλήθος κόσμου.

Την εκδήλωση προλόγισε ο οικοδεσπότης πρόεδρος του ΔΣ της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος. Χαιρετισμό απηύθυνε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το