Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ξενοδοχείο «Ακτή Κάστρο»: «Το αργότερο σε 2 χρόνια η επαναλειτουργία του» (audio)
achilladelis
Ξενοδοχείο «Ακτή Κάστρο»:  «Το αργότερο σε 2 χρόνια η επαναλειτουργία του» (audio)
03.02.2023 | 13:23

Ξενοδοχείο «Ακτή Κάστρο»: «Το αργότερο σε 2 χρόνια η επαναλειτουργία του» (audio)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

«Το αργότερο το καλοκαίρι του 2025 το ξενοδοχείο «Κάστρο» θα πρέπει να επαναλειτουργήσει» ανέφερε μιλώντας στον FM100 και την εκπομπή «Έχουμε Θέμα» η δικηγόρος και εκτελέστρια διαθηκών Παρασκευής και Βασιλείου Τραταρού, Σοφία Ελευθεράκη.

Η κ. Ελευθεράκη αναφέρθηκε στις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά και σε αυτές που θα ακολουθήσουν προκειμένου το κτίριο να μεταμορφωθεί σε ένα σύγχρονο 4στερο ξενοδοχείο, με μικρότερο μεν αριθμό δωματίων αλλά μεγαλύτερων μετά τις παρεμβάσεις.

Το ξενοδοχείο αναμένεται να λειτουργήσει όλο το χρόνο και με βάση τα πρώτα σχέδια που έχουν γίνει, αναμένεται να δημιουργηθεί roof garden, χαρίζοντας απλόχερα στους επισκέπτες του, τη μοναδική πανοραμική θεά του ρωμέικου γιαλού με το βλέμμα να φτάνει ως το όρος Άθως.

Τι προκάλεσε την καθυστέρηση για τη μίσθωση του ξενοδοχείου, πως σχολιάζει την έγγραφη διαμαρτυρία του έτερου διεκδικητή αλλά και τι ζητά από μερίδα κατοίκων του νησιού για όσο διάστημα διαρκούν οι εργασίες;

Ακούστε όσα ανέφερε για το θέμα η κ. Ελευθεράκη

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018