Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Μάγδα Τούφου: «Τη βραδιά των εκλογών θα είμαι ευχαριστημένη αν το ΠΑΣΟΚ πάρει την έδρα και αν οι συμπολίτες μου με επιλέξουν»

the roots web banners 06

Μάγδα Τούφου: «Τη βραδιά των εκλογών θα είμαι ευχαριστημένη αν το ΠΑΣΟΚ πάρει την έδρα και αν οι συμπολίτες μου με επιλέξουν»
30.01.2023 | 22:25

Μάγδα Τούφου: «Τη βραδιά των εκλογών θα είμαι ευχαριστημένη αν το ΠΑΣΟΚ πάρει την έδρα και αν οι συμπολίτες μου με επιλέξουν»

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Μετά την τυπική ολοκλήρωση της διαδικασίας κατάρτισης των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής και την επικύρωση των υποψηφιοτήτων από την αρμόδια επιτροπή του κόμματος, χτες ήταν η ώρα των ανακοινώσεων.

Το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής στο νομό Λέσβου όμως είχε και άρωμα Λήμνου. 

Η Μάγδα Τούφου, βρίσκεται ανάμεσα στα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών που ανακοίνωσε εχτές ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος ανδρουλάκης 

Η κ. Τουφου βρίσκεται  στο χώρο του ΠΑΣΟΚ από το 1990, έχει διατελέσει δύο φορες δημοτική σύμβουλος και την τρέχουσα περίοδο είναι Περιφερειακή Σύμβουλος εκλεγμένη με το ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Χριστόφα. 

Η Μάγδα Τούφου, μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Θέμα & Ανάθεμα» και στη Δέσποινα Βασιλειάδου, για την υποψηφιότητά της και τους εκλογικούς στόχους.  

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel