Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Σε εστιατόριο της Λήμνου το βραβείο Best Greek Food Awards

banner roots

Σε εστιατόριο της Λήμνου το βραβείο Best Greek Food Awards
23.01.2023 | 09:18

Σε εστιατόριο της Λήμνου το βραβείο Best Greek Food Awards

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Για 5η χρονιά, ο κορυφαίος θεσμός BestGreekFoodAwards.com, βράβευσε τους κορυφαίους από κάθε κατηγορία σε Ελλάδα και Κύπρο

Στην κατηγορία ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΟ ΦΑΓΗΤΟ, διακρίθηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά ως το κορυφαίο εστιατόριο από όλη την Ελλάδα που έχει συγκεντρώσει τις κορυφαίες κριτικές από το σύνολο των επισκεπτών που δοκίμασαν τα πιάτα τους.

Ας γνωρίσουμε πιο κάτω αναλυτικά τα δυο αυτά μαγειρεία:

Ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ/Λήμνος

Παραδοσιακό μαγειρείο, στη Μύρινα της Λήμνου, βρίσκεται κάτω από ένα τεράστιο πλάτανο (εξού και το όνομα). Έχει διακριθεί στα κορυφαία μαγειρεία της Ελλάδας το 2021 και το 2022. Με μια μεγάλη γκάμα από σπιτικά μαγειρευτά φαγητά που ετοιμάζουν οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης καθημερινά, “ταΐζει” τους τυχερούς Λημνιώτες που καμαρώνουν για την επιτυχημένη κουζίνα του Πανελλαδικά.

Περιοχή: Λήμνος

Διεύθυνση: Σαχτούρη, Μύρινα, 814 00

Τηλ.: 22540 22070

Κατηγορία βράβευσης 2022: ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΟ ΦΑΓΗΤΟ

Facebook page: platanos_lemnos

Από τη Λήμνο στο Μενίδι και στο μαγειρείο “Κατσαρόλα” με τα 8 Πανελλαδικά βραβεία κουζίνας!

ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ/Αχαρνές

Ένας μικρός θυσαυρός που εξελίσσεται καθημερινά. Μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε σχεδόν πριν δέκα χρόνια στα Δυτικά προάστια της Αττικής με τίμιες μεγάλες μερίδες, φρέσκα υλικά και σπιτικές συνταγές. Δεν άργησε να γίνει δημοφιλές στην ευρύτερη περιοχή, με αποτέλεσμα σήμερα, όταν κάποιος θέλει να φάει μαγειρευτό φαγητό, να είναι η πρώτη του επιλογή.

Το μαγειρείο “Κατσαρόλα” έχει βραβευτεί τα τελευταία 5 χρόνια οκτώ φορές, ως κορυφαία κουζίνα μαγειρευτού φαγητού.

Περιοχή: Μενίδι Αττικής

Διεύθυνση: Λ. Πάρνηθος 160, 136 72

Τηλ.: 210 24 76 722

Κατηγορία βράβευσης 2022: ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΟ ΦΑΓΗΤΟ

Facebook page: Κατσαρόλα Μαγειρείο

Τι είναι ο θεσμός των BestGreekFoodAwards.com;

Για 5η χρονιά στην Ελλάδα, μέσα από το θεσμό των Best Greek Food Awards (BGFA) οι επισκέπτες/πελάτες των επιχειρήσεων κρίνουν και βραβεύουν τα καταστήματα που παρουσιάζουν υψηλή δημοφιλία ανά περιοχή στην κατηγορία τους.

Ο θεσμός των Best Greek Food Awards (BGFA), είναι ίσως ο πιο αντικειμενικός και αντιπροσωπευτικός για να επιλεγεί μια επιχείρηση, δεδομένου πως οι ίδιοι οι καταναλωτές επισκέπτονται, δοκιμάζουν και κατόπιν κρίνουν την ποιότητα των όσων δοκίμασαν, συνδυαστικά με την σχέση ποιότητας/τιμής, τη φιλικότητα του χώρου αλλά και το service που αντιμετώπισαν ως εμπειρία κατά την επίσκεψή τους.

Tα BGFA χρησιμοποιούν έναν ειδικά διαμορφωμένο αλγόριθμο που συλλέγει πληροφορίες από πηγές όπου καταναλωτές μπορούν να γράψουν ή να δώσουν θετική ψήφο για κάθε επιχείρηση που είναι στον χώρο της εστίασης.

Κατόπιν, έμπειροι τεχνικοί, μελετούν προσεκτικά τυχόν «σφάλματα» που πιθανόν να προκύψουν και τέλος «κρίνουν» την επιχείρηση που θα κερδίσει το βραβείο για τη χρονιά που διανύουμε.

Το διαδίκτυο ως μέσο που χρησιμοποιούν πλέον καθημερινά όλο και περισσότεροι Έλληνες, είναι μια αλάνθαστη πηγή πληροφοριών με πολλές και σημαντικές πληροφορίες για κάθε επιχείρηση που θα μας καθοδηγήσει στο σωστό σημείο για να φάμε, να πιούμε έναν καλό καφέ, να φάμε ένα ξεχωριστό παγωτό ή γλυκό, να γνωρίσουμε επιχειρήσεις που έχουν αντέξει στον χρόνο με τις παραδοσιακές τους γεύσεις ή ακόμα και να γλεντήσουμε μετά τον… γάμο μας (βλ. κατηγορία “κτήματα”).

Τα BGFA είναι ίσως ο μοναδικός θεσμός που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν, διότι το τελικό αποτέλεσμα και ο νικητής για κάθε χρονιά έχει καταγραφεί τους προηγούμενους μήνες μέσα από μηχανές αναζήτησης, εξειδικευμένα portal στον τομέα της εστίασης αλλά και τα social media.

Πως δημιουργήθηκαν τα BGFA

Και όλα αυτά ξεκίνησαν ένα βράδυ Παρασκευής, κάπου στο… κοντινό 2014, όταν μέλη της ομάδας του BGFA αναζητώντας ένα κατάστημα εστίασης με… “αντικειμενικά κριτήρια” και “βραβεύσεις” έπεσε -όντως- σε κατάστημα “βραβευμένο” αλλά όχι με πραγματικά και αντικειμενικά κριτήρια τελικά.

Τα μέλη της ομάδας εκείνο το βράδυ και αφού έφυγαν από το “βραβευμένο” κατάστημα, κατέληξαν να απολαμβάνουν από ένα σάντουιτς σε… καντίνα, αλλά έδωσαν υπόσχεση να αλλάξουν τον τρόπο που θα βρίσκει ο ενδιαφερόμενος ένα πραγματικά βραβευμένο κατάστημα…

Η ομάδα των Best Greek Food Awards στέλνει στους νικητές των βραβείων και για τη φετινή χρονιά τα θερμά της συγχαρητήρια.

Επισκεφθείτε το θεσμό εδώ: https://www.bestgreekfoodawards.com/

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το