Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>«Θερμές ευχαριστίες προς το προσωπικό του Γ. Νοσοκομείου Λήμνου»
achilladelis
«Θερμές ευχαριστίες προς το προσωπικό του Γ. Νοσοκομείου Λήμνου»
21.01.2023 | 22:38

«Θερμές ευχαριστίες προς το προσωπικό του Γ. Νοσοκομείου Λήμνου»

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Η μητέρα της κ. Ευαγγελίας Παλαιολόγου διεκομίσθη την Πέμπτη, 19/01 νωρίς το απόγευμα, από το νοσοκομείο της Λήμνου, σε άλλο της Αθήνας.

Το περιστατικό ήταν καρδιολογικής φύσεως και η γυναίκα μεταφέρθηκε με C-130. 

Οι κόρες της κ. Παλαιολόγου, με επιστολή που έστειλαν στον σταθμό μας, ευχαριστούν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που συνέδραμε στην περίπτωση της μητέρας τους, τα πληρώματα του ΕΚΑΒ σε Λήμνο και Αθήνα, καθώς και το πλήρωμα και τους τεχνικούς της πολεμικής αεροπορίας. 

Ολόκληρη η επιστολή:

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες προς το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λήμνου, ιδιαιτέρως τους Καρδιολόγους κ.Γ. Καλογιάννη και κ.Π. Τζεβελέκο, προς όλο νοσηλευτικό  προσωπικό, ειδικότερα  την Κα. Ευαγγελία Τσακανιά,  το προσωπικό του ΕΚΑΒ στην Λήμνο και την Αθήνα αλλά και το πλήρωμα και τους τεχνικούς της Πολεμικής αεροπορίας.

Η κινητοποίηση τους, ώστε να μεταφερθεί η μητέρα μας από το Γ. Νοσοκομείο Λήμνου στον Ερυθρό Σταυρό Αθηνών, με εναέριο μέσο της Πολεμικής Αεροπορίας ήταν άμεση και συνέβαλε ώστε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά το οξύ καρδιολογικό συμβάν που υπέστη η μητέρα μας.

Στις δύσκολες συνθήκες που  αντιμετωπίζουν οι υγειονομικοί στο νησί μας, έχοντας να διαχειριστούν σοβαρά περιστατικά χωρίς τα απαραίτητα μέσα, σε ένα υποστελεχωμένο νοσοκομείο, έπραξαν τα μέγιστα, ανταποκρινόμενοι με το καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες  τού επείγοντος πρόβληματος υγείας. 

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο σας. 

Ευαγγελία & Σταυρούλα Α. Παλαιολόγου

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018