Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Με μεγάλη συμμετοχή η εκδήλωση του Γυμνασίου Μούδρου με θέμα τον Σχολικό Εκφοβισμό

banner roots

Με μεγάλη συμμετοχή η εκδήλωση του Γυμνασίου Μούδρου με θέμα τον Σχολικό Εκφοβισμό
08.12.2022 | 10:15

Με μεγάλη συμμετοχή η εκδήλωση του Γυμνασίου Μούδρου με θέμα τον Σχολικό Εκφοβισμό

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου "Παύλος Κουντουριώτης" πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου, η εκδήλωση που συνδιοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Μουδρου "Αργύριος Μοσχίδης" σε συνεργασία με το Σύλλογο Εκπαιδευτικών του σχολείου.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ο ψυχολόγος κ. Πέτρος Κεχαγιάς, ο οποίος με έναν πολύ απλό και εύληπτο τρόπο μίλησε σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς για το θέμα του Σχολικού εκφοβισμού.

Την ομιλία ακολούθησε ένα πολύ μικρό δρώμενο σχετικό με το θέμα από το Θεατρικό Όμιλο του σχολείου.  Οι γονείς είχαν φροντίσει για  έναν πολύ πλούσιο μπουφέ που ικανοποίησε όλες τις απαιτήσεις και η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ενημέρωση για την πρόοδο των μαθητών.

Η Διεύθυνση του σχολείου ευχαριστεί ιδιαίτερα τον κ. Κεχαγιά και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την άψογη διοργάνωση, καθώς και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μούδρου 'Παύλος Κουντουριώτης' για την φιλοξενία και εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια προς όλους όσους συμμετείχαν, καθώς και τις ευχαριστίες του προς τους γονείς, κηδεμόνες, αλλά και όσους άλλους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το