Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Οι μαθητές του Γυμνασίου Μούδρου γνωρίζουν την ποιοτική μουσική με τη βοήθεια της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης "Stand-up Symphony"
Οι μαθητές του Γυμνασίου Μούδρου γνωρίζουν την ποιοτική μουσική με τη βοήθεια της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης "Stand-up Symphony"
01.12.2022 | 21:35

Οι μαθητές του Γυμνασίου Μούδρου γνωρίζουν την ποιοτική μουσική με τη βοήθεια της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης "Stand-up Symphony"

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Μια πρωτόγνωρη εμπειρία είχαν την ευκαιρία να βιώσουν οι μαθητές της Γ Γυμνασίου του Γυμνασίου Μούδρου «Αργύριος Μοσχίδης» την Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου, μαζί με άλλα 371 σχολεία από όλη την Ελλάδα.

Έργα πασίγνωστα κλασικών μουσουργών από την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης με δόσεις χιούμορ και επικοινωνιακή διάθεση από τον ηθοποιό Δημήτρη Δημόπουλο. Μότσαρτ, Ροσσίνι, Στραους σε μια προσπάθεια να γνωρίσουν οι μαθητές την ποιοτική μουσική και τα μουσικά όργανα μιας συμφωνικής ορχήστρας.

Οι μαθητές μυήθηκαν στον κόσμο της ποιοτικής μουσικής, σε ένα χώρο άγνωστο, αλλά και οικείο ταυτόχρονα, αφού τα ακούσματα υπάρχουν, απλά δε συνδέονται με τους κλασικούς μουσουργούς. Μια ποιοτική βιωματική εμπειρία που ανοίγει νέους δρόμους στα ακούσματα και στην αισθητική των νέων ανθρώπων.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018