Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Επιτυχημένη η συμμετοχή του Δήμου Λήμνου στην 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia

banner roots

Επιτυχημένη η συμμετοχή του Δήμου Λήμνου στην 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia
22.11.2022 | 09:21

Επιτυχημένη η συμμετοχή του Δήμου Λήμνου στην 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή του Δήμου Λήμνου στην 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού "Philoxenia" που πραγματοποιήθηκε από τις 18 έως τις 20 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο Δήμος Λήμνου και η ΑΜΚΕ «Λήμνος Τουριστική», μέσα από ένα περίπτερο που προσέλκυσε το ενδιαφέρον του κοινού, προέβαλαν σε μεγάλο αριθμό επισκεπτών το υψηλού επιπέδου τουριστικό προϊόν της Λήμνου και τα ξεχωριστής ποιότητας προϊόντα του νησιού. Η προσπάθεια υποστηρίχθηκε, όπως κάθε χρόνο, από τοπικούς φορείς και επιχειρήσεις.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της έκθεσης, πραγματοποιήθηκαν 33 προγραμματισμένες B2B συναντήσεις με πρακτορεία του εξωτερικού, από χώρες, μεταξύ των οποίων οι ΗΠΑ, η Νότια Αφρική, η Ινδία, η Γερμανία, η Βρετανία, η Ιταλία, η Σουηδία, η Φινλανδία, η Πολωνία, η Ρουμανία, η Σερβία και η Βουλγαρία. Επίσης, έγιναν επαφές και στο περίπτερο του Δήμου, με επαγγελματίες του τουρισμού τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό.

Οι χορευτές του Πολιτιστικού Ομίλου Λημνιών Θεσσαλλονίκης, ο οποίος σταθερά υποστηρίζει και πλαισιώνει την παρουσία του Δήμου μας στην Philoxenia, παρουσίασαν στο κοινό της έκθεσης λημνιούς παραδοσιακούς χορούς.

Στο περίπτερο παρευρέθηκαν κατά τη διάρκεια της έκθεσης ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης, ο Έπαρχος Λήμνου κ. Άγγελος Βλάττας Λαμπρινός, ο Πρόεδρος της ΑΜΚΕ «Λήμνος Τουριστική» κ. Χρυσόστομος Ψάρρας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου κ. Στέλιος Μάντζαρης, ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων Λήμνου κ. Δημήτρης Σφενδύλης και το μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου κ. Θεοδοσία Καλημανά, καθώς και οι τα μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Ομίλου Λημνιών Θεσσαλονίκης κ. Χρήστος Μαντάς, κ. Γιώργος Μουτσόπουλος και κ. Ελένη Λαϊνά.

Ο Δήμος Λήμνου εκφράζει ευχαριστίες προς όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχημένη παρουσία της Λήμνου στη φετινή έκθεση Philoxenia και ιδιαίτερα προς τη μεταφορική εταιρεία «Ματσικάς-Βακιρτζής», τον Όμιλο Λημνιών Θεσσαλονίκης, την Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου και τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Δωματίων Λήμνου, τον Εμπορικό Σύλλογο Λήμνου και τους εμπόρους- παραγωγούς, καθώς επίσης και τις κυρίες Θεοδοσία Καλημανά, Ελένη Λαϊνά και Πέννυ Ζωγράφου που βοήθησαν εθελοντικά στη λειτουργία του περιπτέρου μας.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το