Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το Λιμεναρχείο Λήμνου προειδοποιεί για ισχυρούς Νοτιάδες

banner roots

Το Λιμεναρχείο Λήμνου προειδοποιεί για ισχυρούς Νοτιάδες
20.11.2022 | 11:37

Το Λιμεναρχείο Λήμνου προειδοποιεί για ισχυρούς Νοτιάδες

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το δελτίο θυελλωδών ανέμων της Ε.Μ.Υ. αναμεταβίβασε το Λιμεναρχείο Λήμνου, λόγω της επιδείνωσης του καιρού που αφορά στη περιοχή αρμοδιότητάς του και παρακαλεί για την άμεση αναμετάδοση του, ώστε να ενημερωθούν οι ιδιοκτήτες των πάσης φύσεως πλοίων – σκαφών.

Για περισσότερες πληροφορίες και για κάθε εξέλιξη επί των ως άνω καιρικών φαινομένων μπορείτε να επικοινωνείτε με την Υπηρεσία στο τηλέφωνο 22540-22225 και Fax: 22540-22823 καθώς και με τους Λιμενικούς Σταθμούς Μούδρου (Τηλ. - Fax:22540-71240) και Αγ. Ευστρατίου (Τηλ. - Fax:22540-93393).

Λιμενικοί Σταθμοί που κοινοποιείται το παρόν εντέλλονται για την αποστολή του παρόντος στους αλιευτικούς συλλόγους που δραστηριοποιούνται στην περιοχή δικαιοδοσίας τους.

88 Σ.ΔΙ. που κοινοποιείται το παρόν παρακαλείται για την ενημέρωση των παρατηρητηρίων δικαιοδοσίας της, προκειμένου αυτά εντείνουν την προσοχή τους επί τυχόν περιστατικού σε θαλάσσια περιοχή που εποπτεύουν ενημερώνοντας άμεσα την Υπηρεσία μας για ανάληψη ενεργειών και ενημέρωση του ΕΚΣΕΔ.

Επιπρόσθετα 88 Σ.ΔΙ., Αστυνομικό Τμήμα Λήμνου, Πυροσβεστική Υπηρεσία Λήμνου, Γενικό Νοσοκομείο/Κέντρο Υγείας Λήμνου παρακαλούνται για την ετοιμότητά τους προς παροχή συνδρομής επί των ενεργειών μας, αν απαιτηθεί.

Οι Αλιευτικοί σύλλογοι στους οποίους απευθύνεται το παρόν παρακαλούνται ομοίως για την άμεση και ευρεία προληπτική ενημέρωση των μελών τους.

Για περαιτέρω ενημέρωση σχετικά με τις μεταβολές των καιρικών φαινομένων μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα www.emy.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το