Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Γενική Συνέλευση για την Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου

banner roots

Γενική Συνέλευση για την Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου
27.09.2022 | 10:14

Γενική Συνέλευση για την Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Γενική συνέλευση θα πραγματοποιήσει η Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου, αύριο Τετάρτη, με βασικό θέμα τον τουρισμό στο νησί Ηφαίστου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Βαδίζοντας προς το τέλος της εξαιρετικής καλοκαιρινής σαιζόν 2022 και σύμφωνα με το καταστατικό της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου, καλούμε τα μέλη μας ενεργά αλλά και υποψήφια, σε Γενική Συνέλευση , την Τετάρτη 28/09/2022 στο Ξενοδοχείο Grand Patelli- Μύρινα, στις 19.00.

Τα θέματα που θα συζητηθούν αφορούν τον Τουρισμό στη Λήμνο και στην Ελλάδα , δεδομένο για το οποίο η Ένωση μας εργάζεται άοκνα και συνεχώς από το 2014, σε συνεργασία και με άλλους τοπικούς, εθνικούς αλλά και διεθνείς φορείς, με αποτελέσματα που πλέον είναι ολοφάνερα στην επιχειρηματική κοινότητα αλλά και στην κοινωνία της Λήμνου.

Επειδή πλέον το νησί έχει αρχίσει να αποκτάει τουριστική οντότητα και να εμφανίζεται στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη, πλέον είναι απαραίτητη η σωστή σχεδίαση και εφαρμογή λόγων και κανόνων που θα επιφέρουν αειφορικά κέρδη σε αυτούς τους αγώνες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα και που βεβαίως θα συνεχιστούν, για να γίνει ο τουρισμός ,πυλώνας ανάπτυξης για τη Λήμνο και όχι πάρεργο ή συμπληρωματικό έργο .

Σας καλούμε λοιπόν να τα πούμε από κοντά!

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Για το ΔΣ

Ο πρόεδρος

Στέλιος Α. Μάντζαρης.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το