Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Πανεπιστημιακό Τμήμα Λήμνου: Διεξαγωγή εξετάσεων για την κατάταξη στο προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών

banner roots

Πανεπιστημιακό Τμήμα Λήμνου: Διεξαγωγή εξετάσεων για την κατάταξη στο προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών
21.09.2022 | 14:07

Πανεπιστημιακό Τμήμα Λήμνου: Διεξαγωγή εξετάσεων για την κατάταξη στο προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Λήμνο ανακοινώνει τη διεξαγωγή εξετάσεων για την κατάταξη στο προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του, αποφοίτων Ι.Ε.Κ. και μεταλυκειακού έτους τάξης μαθητείας.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος προσκαλεί και ενθαρρύνει αποφοίτους Ι.Ε.Κ. και μεταλυκειακού έτους τάξης μαθητείας που είναι κάτοικοι της Λήμνου να υποβάλουν αίτηση για κατατακτήριες εξετάσεις και εισαγωγή στο Τμήμα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα:

https://www.fns.aegean.gr/Spoudes/katataktiries_exetaseis

Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Τμήματος

Η/Δ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Tηλ: (0030) 22540-83100

και τον Πρόεδρο του Τμήματος Αν. Καθηγητή Γκατζιώνη Κωνσταντίνο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το