Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η «Γεωπαιδεία» ταξίδεψε και διαφημίζει Λήμνο!

banner roots

Η «Γεωπαιδεία» ταξίδεψε και διαφημίζει Λήμνο!
16.09.2022 | 17:28

Η «Γεωπαιδεία» ταξίδεψε και διαφημίζει Λήμνο!

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Η Γεωπαιδεία είναι μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση, η οποία έχει κύριο σκοπό της την ανάδειξη και προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και της βιοποικιλότητας καθώς και την αρμονική συμβίωση του ανθρώπου με τη φύση.

Οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από την δημιουργία της, ύστερα από χρόνια εμπειρίας σε επιστημονικά πεδία συναφή με την μελέτη του περιβάλλοντος αναδεικνύουν  μέσα από εκπαιδευτικές δράσεις, περιηγήσεις και εκδρομές σε μέρη γνωστά και άγνωστα, που αξίζει να γνωρίσει κανείς, το πλούσιο φυσικό τοπίο της Ελλάδας, που είναι και ο θησαυρός της! 

Η Γεωπαιδεία, λοιπόν, φέτος το Σεπτέμβριο ταξίδεψε για Λήμνο, και έφυγε από το νησί, πραγματικά με τις καλύτερες εντυπώσεις, τις οποίες αποτύπωσε σε ανάρτησή της, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«Ακόμα μια απόδραση μας ολοκληρώθηκε και εμείς υποδεχθήκαμε το Σεπτέμβριο στη πανέμορφη ακριτική Λήμνο. Γνωρίσαμε το νησί του Ηφαίστου και τους υπέροχους ανθρώπους της, μάθαμε για την ιστορία της από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα, περιηγηθήκαμε σε αλυκές, γεωτόπους, ερήμους, χρυσαφένια λιβάδια και απέραντες παραλίες. 

Ανακαλύψαμε τα πετρώματα του νησιού και τη φυσικά θεραπευτική Λημνία γη, πεζοπορήσαμε σε λόφους κατάμεστους με θυμάρι και κολυμπήσαμε σε κρυστάλλινα νερά, φιλοξενηθήκαμε από τους ντόπιους φίλους μας και γευτήκαμε τοπικές λιχουδιές. 

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες Γεωπαιδίτες που για ακόμη μια φορά είχαν υπέροχη διάθεση και μεγάλη όρεξη για γνώση! 

Ευχαριστούμε και τους τοπικούς συνεργάτες μας που γέμισαν τις καρδίες μας και μοιράστηκαν μαζί μας την αγάπη για τον τόπο τους! Surf Club Keros Petrides Travel & Car Rental Λιανικό εμπόριο  Καβαλέρη Αθηνά Ktima Olon - Κτήμα Όλον Κτήμα Χατζηγεωργίου - ΛήμνοΣ Taverna Man-Tella Γεωργία Ταμπακοπούλου, αρχαιολόγο, Καφε Ουζερι Μενελαος Στο Διαπορι Θεοφάνη Πινάκη, φαροφύλακα Μουσείο Ναυτικής Παράδοσης και Σπογγαλιείας Νέας Κούταλης Λήμνου Μανώλη Ιωαννίδη, πρόεδρο Πορτιανού, Αγάθη, Antonis Mantzavelas

είς τό επανιδείν!

#γεωπαιδεία #geopedia #λήμνος #περιβάλλον #εκδρομή»

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel