Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>«Η Λήμνος μέσα από την παραδοσιακή φορεσιά» | Έκθεση φωτογραφίας στη μνήμη του Νάσου Κοτσιναδέλλη από τον ΧΟΛ «Ήφαιστος»

afoi poriazi

«Η Λήμνος μέσα από την παραδοσιακή φορεσιά» | Έκθεση φωτογραφίας στη μνήμη του Νάσου Κοτσιναδέλλη από τον ΧΟΛ «Ήφαιστος»
14.08.2022 | 20:59

«Η Λήμνος μέσα από την παραδοσιακή φορεσιά» | Έκθεση φωτογραφίας στη μνήμη του Νάσου Κοτσιναδέλλη από τον ΧΟΛ «Ήφαιστος»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

«Η Λήμνος μέσα από την παραδοσιακή φορεσιά» είναι ο τίτλος της έκθεσης φωτογραφίας στη μνήμη του Νάσου Κοτσιναδέλλη που διοργανώνει ο ΧΟΛ «Ήφαιστος».

Η ανακοίνωση του ομίλου αναφέρει:

Ο Όμιλος μας πραγματοποιεί και φέτος την έκθεση φωτογραφίας με θέμα <<Η ΛΗΜΝΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΦΟΡΕΣΙΑ>> , η οποία πέρυσι εντυπωσίασε τόσο τους ντόπιους όσο και τους επισκέπτες του νησιού μας.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 17ως τις 19 Αυγούστου 2022 στην Πλατεία Υψιπύλης (ΟΤΕ)και θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Αθανάσιου Κοτσιναδέλλη που έφυγε πρίν λίγες μέρες από τη ζωή αφήνοντας πίσω του την τεράστια προσφορά του στη μουσικοχορευτική παράδοση της Λήμνου.Η έκθεση θα λειτουργεί τις παραπάνω μέρες από τις 20.30΄μέχρι τις 23.00΄.

   Το νησί μας είναι προικισμένο με πάμπολλες ομορφιές. Χρυσαφένιες παραλίες,υπέροχα παραδοσιακά σπίτια, αμέτρητα ξωκκλήσια ,βρύσες,γραφικές πλατείες,μύλους και τόσα άλλα στολίδια μοναδικά τα οποία προσδιορίζουν την ιδιαίτερη ταυτότητα και ομορφιά του. Σκεφτήκαμε λοιπόν να αναδείξουμε κάποιες απ αυτές τις ομορφιές του τόπου μας σε συνδυασμό με τις παραδοσιακές φορεσιές τόσο της Λήμνου όσο και άλλων περιοχών της Ελλάδας,αποτυπώνοντας τες στο φωτογραφικό φακό των  μελών του Ομίλου μας κων Ντίνας Ματσικά και Ειρήνης Σιάτρα,τις οποίες και ευχαριστούμε για την πάντα καλή τους διάθεση και προσφορά.

299198195 4985668244878375 8225256448929170962 n

Επιλέξαμε επίσης η έκθεση μας να πραγματοποιηθεί σ ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Μύρινας στην Πλατεία Υψιπύλης ώστε να είναι προσβάσιμη σε όλο και περισσότερο κόσμο και ιδιαίτερα στους επισκέπτες του νησιού μας.

  Την πρώτη μέρα της έκθεσης στις 17Αυγούστου 2022 και ώρα 9:30 το βράδυ οι χορευτές του Ομίλου μας θα παρουσιάσουν τους Λημνιούς χορούς στη μνήμη του λυράρη και συμβόλου της παράδοσης του νησιού μας Αθανάσιου Κοτσιναδέλλη . Στο χώρο της έκθεσης και τις τρείς μέρες λειτουργίας της οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το υπέροχο Λημνιό μας κρασί και άλλα Λημνιακά προιόντα.

                                          Εκ μέρους του Δ.Σ.  του Χ.Ο.Λ. ΄΄Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ΄΄

                                       Η υπεύθυνη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων

                                                 Μαντώ Γαροφαλλίδου-Παπούλκα

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018