Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Φιλανθρωπικός αγώνας για τα αδεσποτάκια του νησιού

banner roots

Λήμνος: Φιλανθρωπικός αγώνας για τα αδεσποτάκια του νησιού
27.05.2022 | 12:40

Λήμνος: Φιλανθρωπικός αγώνας για τα αδεσποτάκια του νησιού

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Η 8η φοιτητική έκφραση βρίσκεται λίγο πριν το μεγάλο φινάλε για φέτος και για σήμερα Παρασκευή προγραμματίζεται φιλανθρωπικός αγώνας για τα αδέσποτα της Λήμνου.

Πιο συγκεκριμένα σήμερα στις 7 το απόγευμα στο γήπεδο της Μύρινας θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ της μεικτής ομάδας (ανδρών – γυναικών) του φοιτητικού συλλόγου της Λήμνου και της αθλητικής ένωσης Λήμνου.

Στο γήπεδο θα βρεθούν αδέσποτα σκυλιά που φιλοξενούνται στο δημοτικό κυνοκομείο και θα υπάρξει κουμπαράς ώστε όποιος το επιθυμεί να συνδράμει οικονομικά στο φιλοζωικό σωματείο του νησιού.

Σε ανακοίνωσή της η γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ αναφέρει:

Η χρονιά μας σιγά σιγά φτάνει στο τέλος της. Τα κορίτσια της ΑΕ Λήμνος έχουν ολοκληρώσει τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Πλέον διανύουμε μια περίοδο χαλάρωσης με αραιές προπονήσεις, με αρκετό διάβασμα για τις μαθήτριες και φοιτήτριες της οικογένειάς μας.
Όμως οι κοινωνικές υποχρεώσεις της ΑΕ Λήμνος δε σταματούν.

Την Παρασκευή 28 Μαϊου και ώρα 19:00 στο γήπεδο της Μύρινας θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας με σημαντικό κοινωνικό μύνημα. Επίλεκτη ομάδα αγοριών και κοριτσίων της ΑΕ Λήμνος θα αντιμετωπίσει ομάδα φοιτητών και φοιτητριών του Πανεπιστημίου του νησιού μας. Στα πλαίσια της 8ης Φοιτητικής Έκφρασης Λήμνου 2022, ο Φοιτητικός Σύλλογος FNS πρότεινε στην ομάδα μας τη διοργάνωση ενός φιλικού αγώνα ποδοσφαίρου για την ενίσχυση του Φιλοζωικού Σωματείου Λήμνου “Αδέσποτες Ψυχές”.

Η ΑΕ Λήμνος με την παρουσία τόσο κοριτσιών από τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, όσο από την ανδρική ομάδα και τις Ακαδημίες της, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση αυτή. Έτσι λοιπόν το απόγευμα της Παρασκευής 28 Μαϊου στο γήπεδο της Μύρινας σας περιμένουμε να συμμετάσχετε στην προσπάθειά μας, είτε συμμετέχοντας στον αγώνα μαζί μας, είτε συλλέγοντας στην είσοδο είδη που χρειάζονται άμεσα οι μικροί τετράποδοι φίλοι μας (κονσέρβες, ξηρά τροφή, κουβέρτες, ρούχα για ζώα).
Η τοπική κοινωνία του νησιού μας έχει δείξει άπειρες φορές τον ευαίσθητο χαρακτήρα της απέναντι στα απροστάτευτα ζωάκια, που αναζητούν τη βοήθειά μας.

Ελάτε στο γήπεδο φέρνοντας ο καθένας ότι μπορεί. Σας ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση!!!

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το