Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Στη Λήμνο ο Υπ. Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας

banner roots

Στη Λήμνο ο Υπ. Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας
18.05.2022 | 09:48

Στη Λήμνο ο Υπ. Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στη Λήμνο πρόκειται να βρεθεί ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, προκειμένου να παραβρεθεί στα εγκαίνια της νέας εποχής του Ξενοδοχείου «Porto Myrina Palace».

Όπως ήδη σας έχουμε πληροφορήσει μέσω του σταθμού μας και της ιστοσελίδας μας, ο Υπουργός Τουρισμού έχει συνάψει συμφωνία για την ενίσχυση του αθλητικού τουρισμού, με τον μεγαλύτερο tour operator της Σκανδιναβίας Apollo Travel Group, ο οποίος φέτος λειτουργεί εκτός από το Ξενοδοχείο στα Σύβοτα και το ξενοδοχείο στον Αυλώνα.

Αυτά τα δύο ξενοδοχεία είναι και τα μοναδικά ξενοδοχεία προσαρμοσμένα στις ανάγκες φιλοξενίας ολυμπιακών ομάδων στην Ελλάδα.

Το ξενοδοχείο λοιπόν είναι πανέτοιμο να υποδεχθεί αθλητικές ομάδες προκειμένου να πραγματοποιήσουν την προετοιμασία τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με το πρώτο γκρουπ αθλητών να είναι Σουηδοί οι οποίοι φτάνουν στη Λήμνο στις 26 Μαΐου.

Εκείνη την ημέρα, στη Λήμνο θα βρεθούν για το λόγο αυτό, ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας συνοδευόμενος από ενισχυμένο κυβερνητικό κλιμάκιο και επίσης εκπρόσωποι της Σουηδικής Ολυμπιακής Επιτροπής καθώς και ο ίδιος ο Πρόεδρος της.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το