Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>M. Γαροφαλλίδου - Παπούλκα: "Όσα ζήσαμε στην Κομοτηνή δεν περιγράφονται με λόγια"

banner roots

M. Γαροφαλλίδου - Παπούλκα: "Όσα ζήσαμε στην Κομοτηνή δεν περιγράφονται με λόγια"
17.05.2022 | 22:25

M. Γαροφαλλίδου - Παπούλκα: "Όσα ζήσαμε στην Κομοτηνή δεν περιγράφονται με λόγια"

Συντάκτης/Συντάκτρια:  Κωνσταντίνα Αγιοστρατίτη
Κατηγορία: Λήμνος

Στην σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή της Δέσποινας Βασιλειάδου φιλοξενήθηκε η κ. Μαντώ Γαροφαλλίδου Παπούλκα, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Χορευτικού Ομίλου Λήμνου, που αυτές τις ημέρες εκπροσώπησε την Λήμνο και την Λημνιά παράδοση στους εορτασμούς των 102 χρόνων από την απελευθέρωση της Κομοτηνής από τον τουρκικό ζυγό. 

Αρχικά, η κ. Γαροφαλλίδου μοιράστηκε ζωντανά τον στόχο της χορευτικής αποστολής που δεν ήταν άλλος από το να διαφημίσουν, να αναδείξουν το νησί και να προσελκύσουν κόσμο, το οποίο, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει, το κατάφεραν κιόλας.

Για την συμμετοχή στην παρέλαση, αλλά και την χορευτική παρουσία μίλησε με παραστατικότατο τρόπο, πολύ ενθουσιασμό και περηφάνεια η κ. Γαροφαλλίδου, η απήχηση των οποίων "φάνηκε στο χειροκρότημα" όπως είπε.

Να σημειωθεί ότι ο Χορευτικός Όμιλος Λήμνου ήταν η μοναδική συμμετοχή από άλλα μέρη της Ελλάδας και μάλιστα καλέστηκε από τον ίδιο τον Δήμο Κομοτηνής κι έτσι εκμεταλλευόμενος την ευκαιρία λειτούργησε ως πρέσβης του νησιού, καθώς εξέθεσε παραδοσιακά κεντήματα της Λήμνου, ενώ με την βοήθεια χορηγών μετέφερε Λημνιό κρασί, το οποίο κερνούσε τον κόσμο.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη: 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel