Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Ο Ερυθρός Σταυρός για το γεύμα αγάπης στο Γηροκομείο

the roots web banners 06

Λήμνος: Ο Ερυθρός Σταυρός για το γεύμα αγάπης στο Γηροκομείο
29.12.2021 | 12:10

Λήμνος: Ο Ερυθρός Σταυρός για το γεύμα αγάπης στο Γηροκομείο

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Γεύμα αγάπης παρέθεσε στους φιλοξενούμενους του Γηροκομείου το Περιφερειακό Τμήμα Λήμνου του Ερυθρού Σταυρού σε συνεργασία με το Δημόσιο ΙΕΚ Λήμνου.

Όπως αναφέρει σχετικά το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερυθρού Σταυρού:

«Το Περιφερειακό Τμήμα Λήμνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με άψογη οργάνωση και συνεργασία με το ΔΙΕΚ Λήμνου, την 23 η Δεκεμβρίου 2021, παρέθεσαν γεύμα στους φιλοξενούμενους γέροντες και γερόντισσες του Γηροκομείου Λήμνου.

Το Τμήμα των εκπαιδευόμενων μαγείρων με τους εκπαιδευτές του Ι.Ε.Κ. Λήμνου εγκαινίασαν τις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις της κουζίνας του Γηροκομείου, με το γεύμα αγάπης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που απόλαυσαν οι τρόφιμοι του Γηροκομείου, με τη φροντίδα των μαθητών μαγείρων και Εθελοντριών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου “Καλός Σαμαρείτης”, οι γέροντες και γερόντισσες του Γηροκομείου, διά του Προέδρου του, κ. Βάϊου Καλλιγερή εξέφρασαν τις ολόθερμες ευχαριστίες τους, στον Πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου, του ΕΕΣ, κ. Δημήτριο Αχιλαδέλλη και τη Διευθύντρια του ΔΙΕΚ Λήμνου κ. Ιουλία Λυγδά, με την ευχή παρόμοιες ενέργειες να βρουν και άλλους μιμητές σε μια δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Η δράση και πρωτοβουλία, του Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου του Ε.Ε.Σ .“Γεύμα Αγάπης” καλύφθηκε από τα τοπικά ΜΜΕ με διθυραμβικά σχόλια και αναρτήσεις».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel