Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Βραβεύσεις ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου: Αυτοί είναι οι αθλητές και προπονητές της Λήμνου που διακρίθηκαν το 2021

the roots web banners 06

Βραβεύσεις ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου: Αυτοί είναι οι αθλητές και προπονητές της Λήμνου που διακρίθηκαν το 2021
21.12.2021 | 19:20

Βραβεύσεις ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου: Αυτοί είναι οι αθλητές και προπονητές της Λήμνου που διακρίθηκαν το 2021

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου με την υποστήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, το πρωί του Σαββάτου (18/12) στην αίθουσα τύπου του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης, η «Γιορτή Βραβεύσεων Κλασικού Αθλητισμού», των διακριθέντων κατά την αγωνιστική περίοδο 2021 Πανελληνιονικών αθλητών - αθλητριών, προπονητών, σωματείων, αλλά και των θεσμικών προσώπων που συνηγορούν ηθικά και υλικά στην προσπάθεια της Ένωσης και του Κλασικού Αθλητισμού των νησιών μας.

Όπως αναφέρει σχετικά το ΔΣ της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου: «Δυστυχώς στην εκδήλωση δεν παρευρέθηκαν τα σωματεία μας "ΑΕ ΛΗΜΝΟΥ" & "ΑΟ ΗΦΑΙΣΤΙΑ", λόγω οικονομικών δυσχερειών αλλά και των επικρατούμενων συνθηκών της πανδημίας στο νησί της Λέσβου, παρ΄ όλα αυτά ανάλογη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την πρώτη ευκαιρία και στη γειτονική μας Λήμνο για να τιμηθούν - βραβευτούν όπως τους αρμόζει.

Στη γιορτή που πραγματοποιήθηκε με περιορισμένο αριθμό ατόμων τηρώντας τις οδηγίες του υγειονομικού πρωτοκόλλου παραβρέθηκαν οι κ.κ.:

Χριστόφας Παναγιώτης Αντιπεριφερειάρχης Προγραμματισμού Β. Αιγαίου ως εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη κ. Κ. Μουτζούρη & του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κ. Δ. Κουρσουμπά, Βέρρος Ταξιάρχης Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Βαλσαμίδης Θεόδωρος Περιφερειακός Σύμβουλος Β. Αιγαίου, Παναγιώτης Πιττός Πρόεδρος ΝΠ Αθλητικού & Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Μυτιλήνης, Ορφανός Μ. ως εκπρόσωπος του Εντεταλμένου σε Θέματα Αθλητισμού Δήμου Δυτικής Λέσβου, Εκπρόσωποι και Μέλη Δ.Σ. Αθλητικών Σωματείων, Μέλη του Δ.Σ. της ΕΑΣ, μέλη του Συνδέσμου Κριτών Κλασικού Αθλητισμού Λέσβου, προπονητές, αθλητές-τριες, γονείς.

Επιγραμματικά αναφέρουμε τους αθλητές-τριες των σωματείων της Λήμνου καθώς και τους προπονητές τους, οι οποίοι θα βραβευτούν σε ανάλογη εκδήλωση για τις επιτυχίες τους στα Πανελλήνια Πρωτ-τα του 2021:

Α)
1.ΚΑΡΥΔΑΚΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ (Α.Ο. ΗΦΑΙΣΤΙΑ ΛΗΜΝΟΥ)
2. ΤΡΥΦΕΡΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ (Α.Ο. ΗΦΑΙΣΤΙΑ ΛΗΜΝΟΥ)
3. ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Α.Ο. ΗΦΑΙΣΤΙΑ ΛΗΜΝΟΥ)
4.ΖΕΡΒΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Α.Ο. ΗΦΑΙΣΤΙΑ ΛΗΜΝΟΥ)
5.ΣΑΜΨΩΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ (Α.Ε. ΛΗΜΝΟΣ)
6.ΣΟΥΣΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Α.Ο. ΗΦΑΙΣΤΙΑ ΛΗΜΝΟΥ)
7.ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Α.Ε. ΛΗΜΝΟΣ)

Β) ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ
1. ΚΑΡΥΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Α.Ε. ΛΗΜΝΟΣ)
2. ΧΟΝΔΡΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΑΟ ΗΦΑΙΣΤΙΑ ΛΗΜΝΟΥ)
3.ΜΠΙΤΧΑΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΑΟ ΗΦΑΙΣΤΙΑ ΛΗΜΝΟΥ)
4. ΛΑΣΚΑΡΕΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΑΟ ΗΦΑΙΣΤΙΑ ΛΗΜΝΟΥ)

Γ) "ΑΟ ΗΦΑΙΣΤΙΑ ΛΗΜΝΟΥ" ΩΣ 2ο ΣΩΜΑΤΕΙΟ Ν.ΛΕΣΒΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ 2021

Δ) ΜΕΛΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΡΙΤΩΝ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΛΗΜΝΟΥ

Καθώς και προσωπικότητες – φορείς που στηρίζουν τις προσπάθειες του Κλασικού Αθλητισμού στη Λήμνο.

Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για την υποστήριξη - συνδιοργάνωση της εκδήλωσής μας, τον Πρόεδρο του ΝΠ Αθλητισμού Δήμου Μυτιλήνης κ. Πιττό Παναγιώτη για την διάθεση της αίθουσας τύπου, τους ιδιοκτήτες του καταστήματος "NANOU DONUTS HOUSE" Mυτιλήνης κ. Σ. Μαγνήσαλη & Γ. Ευαγγέλου για την ευγενική προσφορά τους μέρους εδεσμάτων κ.α. του μπουφέ της εκδήλωσης.

Ευχόμαστε καλές γιορτές με υγεία και ο νέος χρόνος 2022 να βρει επιτέλους τους αθλητές-τριες μας στη Λέσβο και στη Λήμνο, στις αθλητικές εγκαταστάσεις των σταδίων που τους αρμόζουν για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το