Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στην Λήμνο

the roots web banners 06

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στην Λήμνο
11.12.2021 | 18:26

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στην Λήμνο

Συντάκτης/Συντάκτρια:  Κωνσταντίνα Αγιοστρατίτη
Κατηγορία: Λήμνος

Από την ερχόμενη Δευτέρα έως και την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου αναμένουμε προσωρινές διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της Λήμνου.

Συγκεκριμένα:

Την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου από τις 08:00 π.μ. έως τις 14:30 μ.μ. και την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου από τις 08:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ. θα σημειωθεί προσωρινή διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στην περιοχή από ΟΤΕ Λιβαδοχωρίου προς Αντλιοστάσιο Αγγαριώνων – Αντλιοστάσιο Στρατού – Φ/Β κ. Αντωνόπουλου – Ποιμνιοστάσιο κ. Λάσκαρη

Αντίστοιχα, αναμένουμε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου από τις 08:00 π.μ. έως τις 12:00 μ.μ στις περιοχές Διαπόρι – Φακός – Βίλες Λασκαρίδη – Συνοικισμός Κοντιά – Λιμανάκι Αγ. Ιωάννη – Φ/Β κ. Μαγιά και την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου στην περιοχή της Ανεμόεσσας από τις 08:00π.μ. έώς τις 14:00 μ.μ.

Ακόμη, ενημερώνουμε ότι για την περιοχή 130 Σμηναρχεία Μάχης έως Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας μέχρι πρώην βενζινάδικο ΑVΙΝ και για τον δρόμο προς Καρπάσι απέναντι από την είσοδο αεροδρομίου η διακοπή ρεύματος είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου από τις 08:00 π.μ έως και τις 14:30 μ.μ

Υπενθυμίζουμε την σημασία αποφυγής κάθε επαφής με τους αγωγούς που βρίσκονται στο έδαφος και την επικινδυνότητα των εσωτερικών εγκαταστάσεων καθ'όλη την διάρκεια των εργασιών.

Παρατίθενται οι οδηγίες της ΔΕΔΗΕ Α.Ε:

Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ηλεκτρικού ρεύματος να γίνει ίσως και πριν από την προαναφερθείσα ώρα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel