Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της Λήμνου

banner roots

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της Λήμνου
07.12.2021 | 19:19

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της Λήμνου

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Προγραμματισμένη προσωρινή διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος πρόκειται να σημειωθεί την Παρασκευή 10/12/2021 από τις 8:30 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ. στην περιοχή του Φάρου Πλάκας στο Φυλάκιο του Στρατού.

Επιπλέον, προγραμματισμένη προσωρινή διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος αναμένουμε την Πέμπτη 09/12/2021 από τις 08:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ. στην περιοχή Κότσινα – Φ/Β κ. Λιάσκα που είναι πάνω στο δρόμο προς Κότσινα. 

Η ΔΕΔΔΗΕ  Α.Ε. υπενθυμίζει κι επιτονίζει την σημασία αποφυγής κάθε επαφής με αγωγούς που βρίσκονται στο έδαφος, καθώς επίσης επισημαίνει τον κίνδυνο και στους εσωτερικούς χώρους, που θα θεωρούνται μέχρι το πέρας των εργασιών υπό τάση.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια, ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ηλεκτρικού ρεύματος να γίνει ίσως και πριν από την προαναφερθείσα ώρα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel