Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το δωρεάν λαϊκό φροντιστήριο
afoi poriazi

xaritakis wide

Λήμνος: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το δωρεάν λαϊκό φροντιστήριο
02.12.2021 | 09:20

Λήμνος: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το δωρεάν λαϊκό φροντιστήριο

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το δωρεάν Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης, στο οποίο τα παιδιά θα μπορούν να παρακολουθούν τα μαθήματα της γλώσσας, των μαθηματικών και των γαλλικών.

Η πρόσκληση αναφέρει:

Αγαπητοί γονείς,

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΛΗΜΝΟΥ, μαζί με το Νομαρχιακό Τμήμα Λήμνου της ΑΔΕΔΥ και το Παράρτημα Λήμνου του Παλλεσβιακού Εργατικού Κέντρου, ξεκινούν τη λειτουργία Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης.

Ο στόχος του φροντιστηρίου είναι διπλός : Από τη μια να μη στερηθούν τα παιδιά τη βοήθεια στα μαθήματα επειδή δεν έχουν να πληρώσουν οι γονείς τους και από την άλλη να αναδειχθεί η ανάγκη κοινής πάλης γονιών - μαθητών - εκπαιδευτικών – εργαζομένων για ΜΟΡΦΩΣΗ-ΔΟΥΛΕΙΑ-ΖΩΗ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

 Η συμμετοχή για τους μαθητές είναι δωρεάν και δεν έχει κανέναν όρο και προϋπόθεση. Έμπειροι εκπαιδευτικοί διατίθενται αυτή τη στιγμή εθελοντικά να βοηθήσουν τους μαθητές που θα δηλώσουν συμμετοχή.

Τα μαθήματα θα γίνονται στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μύρινας, μετά τη λήξη των μαθημάτων του σχολείου.

Όσοι γονείς θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή για τα παιδιά σας στο Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω αίτηση και, αφού σημειώσετε τα μαθήματα που επιθυμείτε, να την καταθέσετε στο ΔΣ του Συλλόγου μας, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μύρινας (τηλέφωνο επικοινωνίας 6938180514) :

ΑΙΤΗΣΗ

Ο/Η …………………………………………………………………………………………………………………….., γονέας του/της ……………………………………………………………………………………………………………………., μαθητή/μαθήτριας της …………… τάξης του ……… Δημοτικού Σχολείου ………………………………, συμφωνώ να συμμετέχει το παιδί μου στα μαθήματα του Λαϊκού Φροντιστηρίου.

□ ΓΛΩΣΣΑ

□ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

’ ΓΑΛΛΙΚΑ

Ο/Η αιτών/ούσα

………………………………………………..

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018