Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Οι Μικροί ήρωες και οι εργαζόμενοι της Stoiximan συνοδοιπόροι στο ταξίδι στον Αη Στράτη
afoi poriazi

xaritakis wide

Οι Μικροί ήρωες και οι εργαζόμενοι της Stoiximan συνοδοιπόροι στο ταξίδι στον Αη Στράτη
23.11.2021 | 12:48

Οι Μικροί ήρωες και οι εργαζόμενοι της Stoiximan συνοδοιπόροι στο ταξίδι στον Αη Στράτη

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

H Stoiximan, ευρύτερα γνωστή μέσω της πλατφόρμας Stoiximan, ολοκληρώνει μια ακόμα δράση κάτω από το πρόγραμμα «Μικροί Ήρωες για την Ελλάδα», με στόχο την κάλυψη των αναγκών κατοίκων απομακρυσμένων και δυσπρόσιτων περιοχών της χώρας.

iroes aistratis 1

Με συνοδοιπόρο τον πρεσβευτή του προγράμματος, Ολυμπιονίκη, Σπύρο Γιαννιώτη, και την ομάδα της “Σύμπλευση” (Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία), εργαζόμενοι  της εταιρείας  ταξίδεψαν στο ακριτικό νησί Αη Στράτης για να εγκαινιάσουν και να παραδώσουν στους 32 μαθητές το νέο πολυγηπεδο  για τους μικρούς αλλά και μεγάλους ήρωες του νησιού.

iroes aistratis 2

Την παρουσία τους για πρώτη φορά στο πρόγραμμα αυτό, έδωσαν και εργαζόμενοι της Stoiximan, οι οποίοι ταξίδεψαν στο ακριτικό νησί, γνώρισαν από κοντά και συνέβαλαν στο έργο της Σύμπλευσης.

iroes aistratis 3

Η εταιρική υπευθυνότητα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Stoiximan από την αρχή της λειτουργίας της. Με άξονα τον άνθρωπο, η εταιρεία προσφέρει τις κατάλληλες ευκαιρίες στους εργαζόμενούς της να γίνουν και εκείνοι ενεργοί συμμέτοχοι στο εταιρικό κοινωνικό έργο.

iroes aistratis 4

Επίσης, πιστή στην αξίας της “μιας ομάδας” η Stoiximan έδωσε με αυτό το ταξίδι την ευκαιρία στους ανθρώπους της να συνταξιδέψουν, να γνωριστούν καλύτερα, να αποκτήσουν κοινές μνήμες και δεσμούς και να αντιληφθούν με άμεσο τρόπο το κοινωνικό αποτύπωμα της εταιρείας στην οποία εργάζονται.

 

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018