Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Συνάντηση Μουτζούρη με το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων

banner roots

Συνάντηση Μουτζούρη με το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων
22.11.2021 | 13:53

Συνάντηση Μουτζούρη με το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Με στελέχη της Κεντρικής Διοίκησης του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, συναντήθηκε την Κυριακή (21/11) ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης.

Συγκεκριμένα, στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Γενικός Έφορος Παντελής Προμπονάς, ο Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας Θοδωρής Κεφαλάς, η Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων Βίκη Χρυσίνη, ο Έφορος Εκπαίδευσης Νίκος Χαλιάσος, ο Έφορος Διοίκησης Δημήτρης Κούτσιας και ο Περιφερειακός Έφορος Στρατής Μπαλάσκας. Τα στελέχη της προσκοπικής κοινότητας ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη για την μέχρι τώρα στήριξη του, ιδιαίτερα στην επισκευή του Εκπαιδευτικού Περιβαλλοντικού Προσκοπικού Κέντρου Ασωμάτου και συζήτησαν μαζί του μορφές συνεργασίας της προσκοπικής κίνησης με την Περιφέρεια.

Αμέσως μετά ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση: « Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος όταν συναντώ ανθρώπους οι οποίοι καθοδηγούν παιδιά και τους μαθαίνουν τις αρχές του σεβασμού της πειθαρχίας, χαρακτηριστικά που τείνουν να εκλλείψουν από την σημερινή κοινωνία. Έχουμε μια άριστη συνεργασία με την τοπική κίνηση των προσκόπων και τα μέλη της και στεκόμαστε αρωγοί σε κάθε τι μπορεί να προσφέρει καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης των νέων προσκόπων».

Ο Γενικός Έφορος Παντελής Προμπονάς δήλωσε: «Ευχαριστήσαμε τον Περιφερειάρχη για την μέχρι τώρα συμβολή του και είχαμε μια αποτελεσματική συζήτηση μαζί του για θέματα περαιτέρω συνεργασίας προς όφελος της νεολαίας του τόπου μας. Άλλωστε δεν περιμέναμε τίποτα άλλο αφού ο κ. Μουτζούρης υπήρξε δάσκαλος κοντά στους νέους με την ακαδημαική του ιδιότητα ενώ έχει γνωρίσει και ο ίδιος την αξία του προσκοπισμού, ως μέλος της προσκοπικής κίνησης στην παιδική του ηλικία».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel