Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος - Π. Παπούλκας: Ζητά συνάντηση με Μαρινάκη για τα «κακώς κείμενα σε συγκεκριμένη Υπηρεσία» του Δήμου

banner roots

Λήμνος - Π. Παπούλκας: Ζητά συνάντηση με Μαρινάκη για τα «κακώς κείμενα σε συγκεκριμένη Υπηρεσία» του Δήμου
13.11.2021 | 14:38

Λήμνος - Π. Παπούλκας: Ζητά συνάντηση με Μαρινάκη για τα «κακώς κείμενα σε συγκεκριμένη Υπηρεσία» του Δήμου

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Στον Δήμαρχο Λήμνου Δημήτρη Μαρινάκη, απαντά ο Σύμβουλος Κοινότητας Μύρινας, Πέτρος Παπούλκας, μετά την πρόσφατη παρέμβαση του Δημάρχου στον FM 100. Ο κ. Παπούλκας ζητά συνάντηση με τον κ. Μαρινάκη προκειμένου να ενημερωθεί για τα «κακώς κείμενα σε συγκεκριμένη Υπηρεσία» του Δήμου, όπως σημειώνει.

Ειδικότερα, ο κ. Παπούλκας αναφέρει:

«Κύριε Δήμαρχε

Έπειτα από την σαφή αναφορά σας από ραδιοφώνου, ότι διατίθεστε ανά πάσα στιγμή να ενημερώσετε οποιονδήποτε αιρετό ή απλό πολίτη σχετικά με τα κακώς κείμενα σε "συγκεκριμένη Υπηρεσία" και για "συγκεκριμένα στελέχη" της Υπηρεσίας αυτής του Δήμου μας, παρακαλώ πολύ να με δεχτείτε στο γραφείο σας με την ιδιότητα μου ως αιρετού αλλά κυρίως ως απλού πολίτη, οποιαδήποτε μέρα από τις 08.00έως 17.00.

Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια για να συμβεί αυτό, να είναι παρόντα και τα στελέχη που κατηγορείτε ότι κωλυσιεργούν το έργο σας ή ακόμη και να καταγραφεί η ενημέρωση, ώστε να μην θεωρηθεί μια απλή συνάντηση ή τυχόν κουτσομπολιό από κακοπροαίρετους.

Πέτρος Παπούλκας
Σύμβουλος Κοινότητας Μύρινας».

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμαρχος Λήμνου στην παρέμβασή του τόνισε ότι είναι στη διάθεση κάθε δημότη ή αιρετού προκειμένου να ενημερώσει κατ’ ιδίαν για τα «δεδομένα συγκεκριμένης Υπηρεσίας» του Δήμου, με την οποία, όπως είχε αναφέρει σε προηγούμενη συνέντευξή του στον FM 100, υπάρχουν εσωτερικά προβλήματα.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το