Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Θερμό «ευχαριστώ» στο Νοσοκομείο Λήμνου από την Οικογένεια Τράικου
afoi poriazi

xaritakis wide

Θερμό «ευχαριστώ» στο Νοσοκομείο Λήμνου από την Οικογένεια Τράικου
30.10.2021 | 12:43

Θερμό «ευχαριστώ» στο Νοσοκομείο Λήμνου από την Οικογένεια Τράικου

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Θερμές ευχαριστίες προς τη Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου Λήμνου απευθύνουν με δημόσια επιστολή τους τα μέλη της Οικογένειας Τράικου για «την αμέριστη φροντίδα, υπομονή και σεβασμό με τις οποίες περιέθαλψαν» τον αγαπημένο τους πατέρα και σύζυγο Αριστείδη Τράικο.

Όπως αναφέρει η οικογένεια:

«Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να εκφράσουμε Δημόσια τις θερμότερες ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας στο Ιατρικό, Νοσηλευτικό και Βοηθητικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας για την αμέριστη φροντίδα, υπομονή και σεβασμό με τις οποίες περιέθαλψαν τον αγαπημένο μας σύζυγο και Πατέρα Τράικο Αριστείδη που επί 24 μέρες έδινε μια άνιση μάχη με την Επάρατη Νόσο.

Ιδιαιτέρως θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Επιμελητή Α’ Ιατρό Κύριο Πέππα Γεώργιο εξαίρετο Χειρούργο και άνθρωπο που κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες να αντιμετωπίσει το σοβαρότατο και πρωτοφανής πρόβλημα υγείας του.

Την Επιμελήτρια Β’ Ιατρό Γρηγοράτου Μελίνα Αναισθησιολόγο που κατάφερε να διεκπεραιώσει ένα δύσκολο και πρωτοφανές χειρουργείο 6 ωρών αντάξιο Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Τον Επιμελητή Β’ Ιατρό Κύριο Χρήστο Οικονόμου χειρουργό που προσέφερε πολύτιμη βοήθεια στον άνθρωπο μας.

Τον Επίκουρο Επιμελητή Β’ Ιατρό Κύριο Ακάκιο Γαβριήλ Παθολόγο-Ογκολόγο για την καθοδήγηση της θεραπείας που χορηγήθηκε στο πρόβλημα υγείας του δικού μας ανθρώπου.

Επίσης ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να κάνουμε και στον Ιατρό Δ/ντή Νεφρολόγο Στρατάκη Σταύρο, που μακάρι να έμενε ως μόνιμος Ιατρός στο Νοσοκομείο της Λήμνου.

Θερμές ευχαριστίες αξίζει το Νοσηλευτικό προσωπικό της Χειρουργικής κλινικής και του Χειρουργείου, όπως και στου Βοηθούς για την ευγένεια, φροντίδα, Συμπαράσταση, και την πολύτιμη βοήθεια τους.

Τέλος ευχόμαστε σε όλους όσους υπηρετούν στο Νοσοκομείο της Λήμνου, ο Παντοδύναμος Θεός να σας χαρίζει δύναμη, υπομονή και υγεία ώστε να συνεχίζεται το θεάρεστο έργο σας.

Με Εκτίμηση και Ευγνωμοσύνη

Οικογένεια Τράικου,

Ουρανίας και Τέκνων».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018