Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Αποστολή +ΠΛΕΥΣΗΣ | Εγκαίνια Πολυγηπέδου Στο Σχολείο Αγίου Ευστρατίου

the roots web banners 06

Αποστολή +ΠΛΕΥΣΗΣ | Εγκαίνια Πολυγηπέδου Στο Σχολείο Αγίου Ευστρατίου
26.10.2021 | 13:20

Αποστολή +ΠΛΕΥΣΗΣ | Εγκαίνια Πολυγηπέδου Στο Σχολείο Αγίου Ευστρατίου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Εγκαινιάστηκε το πολυγήπεδο το οποίο κατασκευάστηκε στο σχολείο Αγίου Ευστρατίου με τη βοήθεια της +ΠΛΕΥΣΗΣ και χορηγό τη STOIXIMAN και το πρόγραμμά της Μικροί Ήρωες.

Τα εγκαίνια και ο αγιασμός του γηπέδου πραγματοποιήθηκαν με την παρουσία της Δημάρχου Μαρίας Κακαλή, των μαθητών, εκπαιδευτικών και κατοίκων του νησιού, του Ολυμπιονίκη κολύμβησης Σπύρου Γιαννιώτη, της υπεύθυνης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της STOIXIMAN Ι. Κοζανίδου, των μελών του Δ.Σ. της +ΠΛΕΥΣΗΣ και της υπόλοιπης ομάδας των εθελοντών.

Ο Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης απευθύνθηκε στους μαθητές και μίλησε για τη σημασία της προσπάθειας, της υπομονής και επιμονής για την επίτευξη των στόχων σε ολους τους τομείς της ζωής μας.

Μοιράστηκαν αναμνηστικά μπλουζάκια σε όλους τους μαθητές καθώς  και μπάλες ποδοσφαίρου και μπάσκετ.

Ακολούθησε ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων της STOIXIMAN, της +ΠΛΕΥΣΗΣ και του Αγίου Ευστρατίου.

Η αποστολή της +ΠΛΕΥΣΗΣ, πέρα από τις δωρεάν εξειδικευμένες ιατρικές υπηρεσίες προς όλους τους κατοίκους του Αγίου Ευστρατίου, χάρισε για μια ακόμη φορά ένα διήμερο γεμάτο εκπαιδευτικές και ενημερωτικές δράσεις για τους μαθητές των σχολείων μας με θέματα όπως η ρομποτική και η επιστήμη, η διατροφή, το περιβάλλον, η βία και η παρενόχληση. Τέλος, κάλυψαν σημαντικές ανάγκες του σχολείου μας με δωρεά πλούσιου ηλεκτρονικού και εκπαιδευτικού εξοπλισμού.

Ο Δήμος Αγίου Ευστρατίου ευχαριστεί θερμά όλη την ομάδα της +ΠΛΕΥΣΗΣ για τη συνεργασία και την αμέριστη προσφορά προς τους κατοίκους του ακριτικού νησιού μας, τη STOIXIMAN για τη σημαντική χορηγία της και τέλος τον Ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη που μας τίμησε ιδιαίτερα με την παρουσία του.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel