Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Μύρινα: Διακοπές ρεύματος σε διάφορες περιοχές το Σάββατο

the roots web banners 06

Μύρινα: Διακοπές ρεύματος σε διάφορες περιοχές το Σάββατο
21.10.2021 | 13:05

Μύρινα: Διακοπές ρεύματος σε διάφορες περιοχές το Σάββατο

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Διακοπές ρεύματος για το Σάββατο σε περιοχές της Μύρινας, ανακοίνωση η τοπική ΔΕΔΔΗΕ.

Πιο συγκεκριμένα:

Αγαπητοί πελάτες

Η ανάγκη εκτελέσεως συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος:

1) ΜΥΡΙΝΑ περιοχή Ταξιαρχίας ΣΟΑ μέχρι ενοικιαζόμενα κας Χρυσάφη Αγγελικής , στις 23/10/21 ημέρα ΣΑΒΒΑΤΟ από ώρα 08:00 π.μ. έως 13:00

2) ΜΥΡΙΝΑ περιοχή από εργοστάσιο ΔΕΗ – Αντλιοστάσιο Μύρινας Υλικά οικοδομών κ. Γάβανου – Συνεργείο κ. Ξένου και κ. Μπατσάκη – Λακαριό κ. Τζάνερου – βενζινάδικο κ. Αγαλιανού, στις 23/10/21 ημέρα ΣΑΒΒΑΤΟ από ώρα 08:00 π.μ. έως 10:00 π.μ.

3) ΜΥΡΙΝΑ όλη η περιοχή ΑΝΔΡΩΝΙΟΥ και από «Ρηχά Νερά» μέχρι κρεοπωλείο «Ο Νάσος» και από Πάρκο Ανδρωνίου μέχρι την έξοδο Μύρινας απέναντι από το «Μάστερ», στις 23/10/21 ημέρα ΣΑΒΒΑΤΟ από ώρα 10:00 π.μ. έως 11:00 π.μ.

Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ηλεκτρικού ρεύματος να γίνει ίσως και πριν από την προαναφερθείσα ώρα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το