Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η Μάγδα Τούφου στο ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων στις Π.Ε Λέσβου και Λήμνου

the roots web banners 06

Η Μάγδα Τούφου στο ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων στις Π.Ε Λέσβου και Λήμνου
21.10.2021 | 12:15

Η Μάγδα Τούφου στο ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων στις Π.Ε Λέσβου και Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων στις Περιφερειακές Ενότητες Λέσβου και Λήμνου, εκλέχθηκε η Μαγδαληνή Τούφου.

Η κ. Τούφου μετά την εξέλιξη αυτή αναφέρει στην ευχαριστήρια επιστολή της:

Την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου έγιναν, μετά από πάρα πολλά χρόνια, εκλογές για την ανασύσταση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στις ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΛΕΣΒΟΥ & ΛΗΜΝΟΥ (ΕΠΑΡΧΕΙΟ) για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και εκπροσώπου μας στην Ομοσπονδία του Πανελλήνιου Συλλόγου μας, που ενώνει όλους τους υπαλλήλους στις Περιφέρειες της χώρας.

Οι εκλογές έγιναν σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή αφού οι Περιφέρειες, όπως και όλος ο δημόσιος τομέας, αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα στελέχωσης, χαμηλών μισθών, αναντίστοιχων με το υψηλό μορφωτικό επίπεδο των υπαλλήλων τους, που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της τοπικής αυτοδιοίκησης σε όλους τους τομείς, όπου προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Οι εκλογές διεξήχθησαν σε κλίμα σύμπνοιας μεταξύ των υποψηφίων, σε ένα κοινό ψηφοδέλτιο υπαλλήλων της Λέσβου και της Λήμνου αφού τα προβλήματα μας είναι κοινά άρα και η φωνή μας και η παρουσία μας όφειλε να είναι από κοινού, δυνατή και χωρίς άλλο στόχο, παρά μόνο την καλυτέρευσή της θέσης μας ώστε αυτό να φέρει αποτέλεσμα τόσο στον τρόπο που εξυπηρετούνται οι πολίτες όσο και στην διεκπεραίωση των καθηκόντων μας.

Είχα την τιμή να συμμετέχω, ως η μόνη υποψήφια από τη Λήμνο, στο κοινό ψηφοδέλτιο για το 7μελές ΔΣ του Συλλόγου μας, την χαρά να τύχω της απόλυτης εμπιστοσύνης των συναδέλφων μου από τη Λήμνο και με τη μεγάλη στήριξη από τους αντίστοιχους στη Λέσβο που με τίμησαν με την ψήφο τους, θα συμμετέχω πλέον στο νέο ΔΣ, εκπροσωπώντας τους με όλες μου τις δυνάμεις.

Τους ευχαριστώ όλους θερμά για την τιμή που μου έκαναν, συγχαίρω τους εκλεγέντες συναδέλφους από την ΠΕ ΛΕΣΒΟΥ αλλά και όσους συναδέλφους, μέλη των εφορευτικών επιτροπών βοήθησαν στην ταυτόχρονη διενέργεια των εκλογών στα δύο νησιά μας.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, από τις πλέον αδικημένες της χώρας μας, χρειάζεται και τη φωνή των υπαλλήλων της για να είναι πιο δυνατή στην αντιμετώπιση των διαρκών προκλήσεων και την επίλυση των πολλών προβλημάτων της.

Μαγδαληνή Τούφου

Υπάλληλος και Περιφερειακή Σύμβουλος Λήμνου

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel