Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ευχαριστίες στο Νοσοκομείο Λήμνου
Ευχαριστίες στο Νοσοκομείο Λήμνου
12.10.2021 | 21:03

Ευχαριστίες στο Νοσοκομείο Λήμνου

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Λήμνου καθώς και το ΕΚΑΒ του νησιού ευχαριστούν μέσω δημόσιας επιστολής η Μαριάνθη Αδαμίδου και η οικογένειά της.

Όπως αναφέρεται στο ευχαριστήριο:

«Η Μαριάνθη Αδαμίδου και η οικογένειά της αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις θερμότερες των ευχαριστιών της προς το Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Λήμνου. Σε ένα ατύχημα που είχε προ δεκαπενθημέρου σύσσωμο το προσωπικό βοήθησε την ασθενή για σωματική και ψυχική ανάρρωση. Το ΕΚΑΒ, δρώντας άμεσα, παρά το δύσβατο της περιοχής παρέλαβε την ασθενή την οποία παρέχοντας της τις πρώτες βοήθειες οδήγησε στο Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύτηκε στην Ορθοπεδική Κλινική. Οι ορθοπεδικοί χειρουργοί και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό παρείχαν ό,τι μπορούσαν και κατέβαλαν κάθε δυνατή ανθρώπινη προσπάθεια για να ξεπεραστεί το πρώτο σοκ και να επουλωθεί το διπλό σοβαρό τραύμα. Σε τέτοιες περιπτώσεις διαφαίνεται ο ρόλος του ιατρού και όλων όσων ασχολούνται με τις δομές υγείας: δεν πρόκειται απλά για ένα επάγγελμα, αλλά για ένα λειτούργημα: το κουράγιο, η συμπαράσταση και η βοήθεια είναι αξίες που έχει ανάγκη η σύγχρονη κοινωνία και που, ευτυχώς, ενυπάρχουν στο κοινωνικό σύνολο.

Ένα μεγάλο ειλικρινές ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018