Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Γέφυρα Ρωμέικου Γιαλού: Αναφορά στο Δημοτικό Συμβούλιο
afoi poriazi

xaritakis wide

Γέφυρα Ρωμέικου Γιαλού: Αναφορά στο Δημοτικό Συμβούλιο
11.10.2021 | 20:15

Γέφυρα Ρωμέικου Γιαλού: Αναφορά στο Δημοτικό Συμβούλιο

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Αναφορά έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο, η γέφυρα του Ρωμέικου Γιαλού, αφού όπως επεσήμανε η δημοτική σύμβουλος Ιωάννα Διαματάρη, τα τελευταία χρόνια διέρχεται ένας πολύ μεγάλος όγκος οχημάτων, χωρίς πιθανότατα αυτό να είχε προβλεφθεί όταν κατασκευάστηκε.

Όπως ανέφερε η κ. Διαματάρη στην τοποθέτηση της, τα τελευταία χρόνια, έχουν γίνει παρεμβάσεις τόσο στο γεφυράκι που βρίσκεται κοντά στο 1ο Δημοτικό Σχολείο όσο και στο γεφυράκι που βρίσκεται κοντά στη θάλασσα, επιτρέποντας στα οχήματα να διασχίζουν το καλυμμένο ρέμα, σημείο που πλέον έχει γίνει δρόμος διπλής κυκλοφορίας.

Αυτό το οποίο η κ. Διαματάρη επισήμανε και ζήτησε είναι να γίνει μια μελέτη στατικότητας προκειμένου να υπάρχει εικόνα για την κατάσταση της γέφυρας στο σύνολο της.

Απαντώντας ο Δήμαρχος Λήμνου, είπε πως στο άμεσο μέλλον υπάρχει η σκέψη να γίνει μια συζήτηση για αλλαγές στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Μύρινας, όπου και θα παρθούν αποφάσεις και για το συγκεκριμένο σημείο.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018