Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του show μαγειρικής | Άνοιξαν φύλλο στο Πορτιανού (video + photos)

banner roots

Λήμνος: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του show μαγειρικής | Άνοιξαν φύλλο στο Πορτιανού (video + photos)
23.09.2021 | 20:15

Λήμνος: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του show μαγειρικής | Άνοιξαν φύλλο στο Πορτιανού (video + photos)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στη Λήμνο βρίσκεται η τηλεοπτική παραγωγή του show μαγειρικής «CHEFI FARA LIMITE» του Ρουμάνικου τηλεοπτικού δικτύου «Antena 1».

Όπως έχει γίνει γνωστό, πρόκειται για μια πολύ μεγάλη αποστολή η οποία θα παραμείνει στο νησί για γυρίσματα ως το Σάββατο. Ήδη από το πρωί συνεργείο και συμμετέχοντες έπιασαν δουλεία, με τους μεν να στήνουν το σκηνικό στο παλιό λιμάνι της Μύρινας και τους δε να γυρίζουν στα χωρία.

Στάση έκαναν στο Πορτιανού, όπως αποκάλυψε ο γνωστός τραγουδιστής Άρης Τόμας, όπου οι επίδοξοι Chef πήραν μαθήματα για το πώς να ανοίγουν φύλλο στο σοφρά με ματσόξυλο (πλάστη)!

Τις 4 το απόγευμα ξεκίνησε το πρώτο επίσημο γύρισμα, κάτι που θα επαναληφθεί και αύριο την ίδια ώρα. Για το Σάββατο, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 9 το πρωί.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκριμένος κύκλος επεισοδίων είναι αφιερωμένος στην Ελλάδα. Πριν τη Λήμνο, το συνεργείο είχε βρεθεί σε Χίο και Λέσβο ενώ μετά από εμάς θα επισκεφτούν και περιοχές της ηπειρωτικής χώρας.

Δείτε πλάνα και από τα γυρίσματα στη Χίο

Φωτο: Βιργινία Καρβέλη 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το