Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Στη Λήμνο για γυρίσματα το «travelling chef»

banner roots

Στη Λήμνο για γυρίσματα το «travelling chef»
13.09.2021 | 14:45

Στη Λήμνο για γυρίσματα το «travelling chef»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

«Η μεγαλύτερη διεθνής τηλεοπτική παραγωγή «travelling chef» για λογαριασμό της τηλεόρασης antenna Romania έρχεται στη Λήμνο», αυτό γράφει στο προσωπικό του προφίλ ο Πρόεδρος της ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική Μάκης Ψάρρας.

«Τις επόμενες ημέρες τηλεοπτικό συνεργείο 120 ατόμων θα ετοιμάσει σκηνικά και θα πραγματοποιήσει τριήμερα γυρίσματα στο νησί μας. Οι chefs και οι παίκτες θα ακολουθήσουν την πορεία παραγωγής τοπικών προϊόντων και θα διαγωνιστούν στο μαγείρεμα τους .

Με αναμενόμενη τηλεθέαση στη τηλεόραση της Ρουμανίας στο 40% , περίπου 5 εκατομμύρια τηλεθεατές θα βλέπουν Λήμνο (τοπία , τουριστικά αξιοθέατα και προϊόντα ) και μάλιστα σε χώρα με μεγάλο τουριστικό ενδιαφέρον και ροή επισκεπτών στο νησί μας .

Ένα πολύ μεγάλο εγχείρημα που θα βοηθήσει τουριστικά τη Λήμνο μας αφού επιπρόσθετα αναμένεται να πραγματοποιεί παρόμοια γυρίσματα σχεδόν κάθε χρόνο , επειδή η εκπομπή θα «φύγει» από τα τηλεοπτικά «όρια» της Ρουμανίας και θα μεταδοθεί μελλοντικά και σε άλλα κράτη .

Καλώς να έρθουν , να πραγματοποιήσουν τις εργασίες τους και να είναι σίγουροι ότι η βοήθεια από την πλευρά του νησιού είναι δεδομένη», καταλήγει η ανάρτηση.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel