Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Κ.Π. «Πολιόχνη»: Ενημερωτική δράση στον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Λήμνου

the roots web banners 06

Κ.Π. «Πολιόχνη»: Ενημερωτική δράση στον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Λήμνου
26.08.2021 | 11:15

Κ.Π. «Πολιόχνη»: Ενημερωτική δράση στον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Λήμνου

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Λήμνου και Αγ. Ευστρατίου με διακριτικό τίτλο «Πολιόχνη», βρέθηκε στον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Λήμνου (ΝΑΟΛ) πραγματοποιώντας ένα διήμερο κύκλο βιωματικών δράσεων σε τρία (3) τμήματα παιδιών και εφήβων ηλικίας 4-15 ετών.

Ο συνολικός αριθμός των παιδιών που συμμετείχαν στην δράση ανήλθε στα εξήντα άτομα. Οι παρεμβάσεις είχαν ως στόχο την ενίσχυση των κοινωνικοσυναισθηματικών δεξιοτήτων στα παιδιά μικρότερης ηλικίας με θέμα «Καλές & κακές συνήθειες-συμπεριφορές» και την ενημέρωση σε θέματα εξαρτήσεων στα παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας με θέμα: «Εξαρτητικές συμπεριφορές-Κάπνισμα-Αλκοόλ». Παράλληλα, οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για την φιλοσοφία και τις δράσεις του Κ.Π. Πολιόχνη και τους δόθηκε ενημερωτικό υλικό.

Τη δράση συντόνισαν η κα Μαρία Μαμαλίκου, Ψυχολόγος και επιστημονικά υπεύθυνη του Κ.Π. Πολιόχνη, καθώς και η κα Παλαμούτη Μάλαμα, κοινωνική λειτουργός και επιστημονικό στέλεχος του Κ.Π. Πολιόχνη.

Στη σχετική ανακοίνωση του Κέντρου Πρόληψης «Πολιόχνη» αναφέρεται: «Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Γιάννη Χατζόπουλο υπεύθυνο του ΝΑΟΛ για την συνεργασία καθώς και την κα Μπουλέτου Μαρία για την βοήθεια που προσέφερε».

naol polioxni limnos 1

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το