Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Πάνω από 200 κιλά φαρμακευτικού υλικού συγκεντρώθηκαν για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας!

banner roots

Λήμνος: Πάνω από 200 κιλά φαρμακευτικού υλικού συγκεντρώθηκαν για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας!
20.08.2021 | 12:32

Λήμνος: Πάνω από 200 κιλά φαρμακευτικού υλικού συγκεντρώθηκαν για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας!

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Λήμνου ευχαριστεί θερμά τον Δήμο και όλους τους πολίτες και φορείς που ανταποκρίθηκαν άμεσα και με συγκινητικό τρόπο στην έκκληση για συλλογή φαρμάκων, για αποστολή στην πυρόπληκτη Εύβοια.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: «Σε διάστημα μόλις 5 ημερών, μια μεγάλη ποσότητα φαρμακευτικού υλικού κατέκλυσε το Κοινωνικό Φαρμακείο από δωρεές πολιτών, εταιρειών και φορέων από όλη την Λήμνο! Ποσότητα που ξεπέρασε τα 200 κιλά υλικού.

Χάρη στην αφιλοκερδή προσφορά της ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ και με τη βοήθεια του προσωπικού του Δήμου Λήμνου, όλο αυτό το φαρμακευτικό υλικό ήδη μεταφέρεται σε αποθήκη του Δήμου Λίμνης Ευβοίας για να διανεμηθεί σε πολίτες της περιοχής. Η  συμβολή λοιπόν της κοινωνίας της Λήμνου στην αντιμετώπιση άμεσων αναγκών των πυρόπληκτων της Β. Εύβοιας είναι σημαντική.

Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίησή της, αποδεικνύοντας την αξία της άμεσης ανταπόκρισης και αλληλεγγύης».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το