Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος - SuperRunner Jet: Χωρίς τέλος τα παράπονα των επιβατών

banner roots

Λήμνος - SuperRunner Jet: Χωρίς τέλος τα παράπονα των επιβατών
24.07.2021 | 15:50

Λήμνος - SuperRunner Jet: Χωρίς τέλος τα παράπονα των επιβατών

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Δεν έχουν τέλος τα παράπονα που φτάνουν στον FM 100 από επιβάτες που είχαν προγραμματίσει το ταξίδι τους με το SuperRunner Jet που εκτελεί τη γραμμή Λαύριο - Άγιος Ευστράτιος - Λήμνος - Καβάλα.

Όπως πληροφορούμαστε, παρέα 16 ατόμων που έρχονται κάθε καλοκαίρι στη Λήμνο, και η οποία βρίσκεται στο νησί ήδη 10 μέρες, είχε προγραμματίσει να αναχωρήσει για Καβάλα στις 11 το πρωί της Κυριακής (25/7) και ενημερώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (23/7) ότι το δρομολόγιο θα πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου (24/7). Όπως εύλογα γίνεται αντιληπτό, κάθε είδους προγραμματισμός που περιλαμβάνει το ταξίδι των διακοπών τους (όπως διαμονή) βρέθηκε στον αέρα.

Από την άλλη, επιβάτης του ίδιου δρομολογίου μας μετέφερε την έντονη ενόχληση της, αναφέροντας πως: «Έχουμε κλείσει εδώ και καιρό τα ακτοπλοϊκά από Καβάλα προς Λήμνο για Κυριακή απόγευμα. Χθες η εταιρεία μας ειδοποιεί με ένα μήνυμα στο κινητό ότι θα ταξιδέψουμε στις 8 το πρωί, ενώ υπάρχει κανονικά το απογευματινό δρομολόγιο. Τους καλέσαμε τηλεφωνικά και τους εξηγήσαμε πως πήραν αυθαιρέτως αυτή την απόφαση χωρίς να μας ρωτήσουν (ενώ σημειώνω ξανά πως υπάρχει κανονικά το απογευματινό δρομολόγιο). Μας έλεγαν αοριστίες και αερολογίες και πως πρέπει να πληρώσουμε συν ένα ποσό για να μας μεταφέρουν ξανά στο απογευματινό δρομολόγιο. Δηλαδή, να δώσουμε έξτρα χρήματα για τα ήδη πληρωμένα εισιτήρια μας. Είναι ανεκδιήγητοι».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το