Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Τ. Πραβλή: «Η Sea Jets ενδιαφέρεται για τη Λήμνο» | Τα σχέδια της εταιρείας
ikteo limnou
Τ. Πραβλή: «Η Sea Jets ενδιαφέρεται για τη Λήμνο» | Τα σχέδια της εταιρείας
23.07.2021 | 14:20

Τ. Πραβλή: «Η Sea Jets ενδιαφέρεται για τη Λήμνο» | Τα σχέδια της εταιρείας

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Με την επίσημη πράκτορα της SeaJets, Τόνια Πραβλή μίλησε σήμερα ο FM100, λίγη ώρα μετά την έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Επαρχείο της Λήμνου με θέμα τα προβλήματα στην ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού.

Όπως μας ανέφερε η κ. Πραβλή, η εταιρεία μετά τη βλάβη του Aqua Blue, κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε να εξυπηρετήσει την γραμμή της Λήμνου. Για το λόγο αυτό, έχει υποβάλει πρόταση στο υπουργείο Ναυτιλίας ώστε η Λήμνος να εξυπηρετείται για το επόμενο διάστημα τόσο με ταχύπλοο όσο και με συμβατικό πλοίο.

Συγκεκριμένα, έχει ναυλώσει το συμβατικό πλοίο «Olympus», το οποίο θα εξυπηρετήσει τους ταξιδιώτες που έχουν πληρώσει καμπίνες και θα μπορεί να φορτώνει και νταλίκες. Το πλοίο θα αναχωρεί από Πειραιά, με την εταιρεία να δεσμεύεται πως το ταξίδι δεν θα ξεπερνάει τις 10 ώρες.

Παράλληλα, από το Λαύριο θα αναχωρεί ταχύπλοο σκάφος, το οποίο τις Κυριακές θα εκτελεί διπλό δρομολόγιο στη γραμμή Λήμνος – Καβάλα και επιστροφή, προκειμένου να καλύψει την αυξημένη ζήτηση.

Αυτό που μένει είναι να δοθεί ή έγκριση από το Υπουργείο, ώστε η εταιρεία να προβεί στις επίσημες ανακοινώσεις, δίνοντας στη δημοσιότητα και το πρόγραμμα των επόμενων εβδομάδων.

Τέλος, το Aqua Blue, αναμένεται να επιστρέψει στη γραμμή μετά τα μέσα του Αυγούστου.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018