Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος - Αξιέπαινη πράξη από τον Κώστα Δικράνη: Διέσωσε τους επιβαίνοντες κωπηλατικού σκάφους στο Ρωμέικο

banner roots

Λήμνος - Αξιέπαινη πράξη από τον Κώστα Δικράνη: Διέσωσε τους επιβαίνοντες κωπηλατικού σκάφους στο Ρωμέικο
26.06.2021 | 16:01

Λήμνος - Αξιέπαινη πράξη από τον Κώστα Δικράνη: Διέσωσε τους επιβαίνοντες κωπηλατικού σκάφους στο Ρωμέικο

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Σε μία αξιέπαινη πράξη προέβη ο προπονητής του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου Κώστας Δικράνης, όταν το μεσημέρι του Σαββάτου (26/6), με το μπουρίνι που σημειώθηκε στο νησί, διέσωσε ένα κωπηλατικό σκάφος με επιβαίνοντες λουόμενους της παραλίας Ρωμέικος Γιαλός.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος του ομίλου κ. Γιάννης Λυτσάκης:

«Ο ναυτικός όμιλος Λήμνου συγχαίρει τον προπονητή του ΚΩΣΤΑ ΔΙΚΡΑΝΗ

Σήμερα 26 Ιουνίου ο προπονητής του ΝΟΛ Κώστας Δικράνης με κίνδυνο της ζωής του κατάφερε δύο διασώσεις. Εν ώρα 14:00 και χωρίς καμία ενημέρωση, και μόνο παρατηρώντας τις καιρικές συνθήκες, κατάφερε να διασώσει με το σωστικό σκάφος του ΝΟΛ ένα κωπηλατικό σκάφος με δύο επιβαίνοντες, 2 λουομένους της παραλίας του Ρωμέικου γιαλού, και όλα αυτά σε διάστημα λίγων λεπτών. Ο ναυτικός όμιλος Λήμνου είναι περήφανος για τον προπονητή του, ευχαριστεί για την πρόσφορα του στον όμιλο, την υπευθυνότητα του καθώς και την άριστη επαγγελματικότητα που τον χαρακτηρίζει.

Ο ναυτικός όμιλος Λήμνου ενημερώνει πως είναι ο μόνος στο νησί που διαθέτει τρία σωστικά σκάφη, επόπτη ασφαλείας σε μόνιμη βάση καθώς και Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή. Είναι άμεσα διαθέσιμα για όλο τον κόσμο.

Ο πρόεδρος του ΝΟΛ

Λυτσάκης Ιωάννης».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel