Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ena Channel: Το ταξίδι του καλοκαιριού φέτος ξεκινά από τη Λήμνο!

banner roots

Ena Channel: Το ταξίδι του καλοκαιριού φέτος ξεκινά από τη Λήμνο!
04.06.2021 | 12:07

Ena Channel: Το ταξίδι του καλοκαιριού φέτος ξεκινά από τη Λήμνο!

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

«Για 7η συνεχόμενη χρονιά το ENA CHANNEL και το enanews.gr βρίσκεται σε ένα από τα ομορφότερα νησιά, το ταξίδι λοιπόν για το φετινό καλοκαίρι ξεκινάει φυσικά από το νησί της Λήμνου», αναφέρει σε δημοσίευμα το ενημερωτικό site του καναλιού της Καβάλας που τα τελευταία χρόνια προβάλει και αναδεικνύει τις ομορφιές του νησιού του Ηφαίστου στους κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας και όχι μόνο.

Στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται:

«Ένα νησί που κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα κατά του covid 19, να χαρακτηριστεί ένα free covid νησί και φυσικά να δεσμευτεί ότι είναι ένας ασφαλής προορισμός για τις φετινές σας διακοπές.

Η Λήμνος κατάφερε φέτος με το ισχυρό brand name που έχει αποκτήσει στον τουρισμό και αφού διαθέτει και διεθνές αεροδρόμιο, να έχει και άλλες πτήσεις charters το καλοκαίρι. Φέτος θα ανοίξει μία καινούργια αγορά με Ελβετία και Γερμανία με ένα πρακτορείο που θα δραστηριοποιηθεί στο νησί Ενώ θα υπάρξουν απευθείας πτήσεις για το μαγευτικό νησί από Κύπρο και Κρήτη.

Μία σεζόν που ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς καθώς ήδη για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η πληρότητα είναι σε εντυπωσιακό ποσοστό με αρκετούς επισκέπτες από την Βόρεια Ελλάδα και κυρίως από την Καβάλα.

Το ENA CHANNEL δηλώνει μαγεμένο από την ομορφιά και την γαστρονομία της Λήμνου για 7η συνεχόμενη φορά… Οι φετινές σας διακοπές λοιπόν μάλλον πρέπει να ξεκινήσουν από τον νησί της Λήμνου…».

ena channel makis psarras limnos

ena channel limnos dimarxos limnou dimitris marinakis

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel