Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>3ο Νηπιαγωγείο Μύρινας: Σε απόγνωση οι γονείς | Ζητούν άμεσα λύση για το ολοήμερο
perifereia aigaiou

ikteo limnou
3ο Νηπιαγωγείο Μύρινας: Σε απόγνωση οι γονείς | Ζητούν άμεσα λύση για το ολοήμερο
27.05.2021 | 10:37

3ο Νηπιαγωγείο Μύρινας: Σε απόγνωση οι γονείς | Ζητούν άμεσα λύση για το ολοήμερο

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Σε απόγνωση βρίσκονται οι γονείς μαθητών του 3ου Νηπιαγωγείου Μύρινας, οι οποίοι με έγγραφό τους προς τους αρμόδιους φορείς ζητούν την άμεση πλήρωση της θέσης νηπιαγωγού προκειμένου να επαναλειτουργήσει το ολοήμερο σχολείο.

Ειδικότερα, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του «Μποβολέτειο» αναφέρει σχετικά:

«Αγαπητοί γονείς,

καθώς οι εκκλήσεις της διεύθυνσης του σχολείου μας δεν εισακούστηκαν και το ολοήμερο πρόγραμμα του 1ου τμήματος εξακολουθεί να μη λειτουργεί, το ΔΣ αποφάσισε να στείλει εγγράφως το αίτημα στους αρμόδιους φορείς, ως εκπρόσωπος όλων μας. Ελπίζουμε κάποιος να ευαισθητοποιηθεί άμεσα, καθώς το πρόβλημα που προκαλείται στους γονείς που δεν μπορούν να αφήσουν τα παιδιά τους στο ολοήμερο είναι τεράστιο.

Ακολουθεί το σχετικό κείμενο:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

3ΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΜΥΡΙΝΑΣ ΛΗΜΝΟΥ, «ΜΠΟΒΟΛΕΤΕΙΟΥ»

ΠΡΟΣ:

  1. Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου
  2. Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Β. Αιγαίου
  3. Υπουργείο Παιδείας

Μύρινα, 25 Μαΐου 2021  

Αρ. Πρωτ.: 5

Θέμα: «Αίτημα για πλήρωση κενής θέσης νηπιαγωγού στο ολοήμερο πρόγραμμα»

Σας ενημερώνουμε ότι το ολοήμερο πρόγραμμα του 1ου τμήματος του νηπιαγωγείου μας δεν έχει νηπιαγωγό για να καλύψει το ωράριο, με αποτέλεσμα οι γονείς να βρισκόμαστε σε πολύ δυσμενή θέση, καθώς εργαζόμαστε και δεν μπορούμε να παραλάβουμε τα παιδιά μας στην κανονική λήξη του σχολικού ωραρίου. Γνωρίζουμε ότι έχετε ενημερωθεί από τη διεύθυνση του σχολείου μας ήδη πριν από τις διακοπές του Πάσχα, αλλά, παρόλα αυτά, μετά από περισσότερες από δύο εβδομάδες λειτουργίας του σχολείου μετά τις διακοπές, ακόμα το πρόβλημα δεν έχει λυθεί!

Παρακαλούμε να μεριμνήσετε ΑΜΕΣΑ για την πρόσληψη νηπιαγωγού, διότι χωρίς τη λειτουργία του ολοήμερου τμήματος προκαλείται τεράστιο πρόβλημα σε περισσότερες από 20 οικογένειες με εργαζόμενους γονείς, που αδυνατούν να παραλάβουν τα παιδιά τους – που είναι νήπια! στις 13.00.

Επιτέλους, τα παιδιά μας δεν είναι «πακέτα» για να εναποτίθενται σε όποιον προσφερθεί και οι εργαζόμενοι γονείς έχουμε δικαίωμα να γνωρίζουμε ότι είναι ασφαλή και μαθαίνουν στους κόλπους του σχολείου τους, με τον/την νηπιαγωγό που τα φροντίζει!

Από το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Η πρόεδρος Η γραμματέας

Μαρία Ιορδανίδου Φόνη Αντωνιάδου».

Υπενθυμίζεται ότι για το ζήτημα είχε κινητοποιηθεί και ο Σύλλογος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λήμνου «Αργύριο Μοσχίδης» αποστέλλοντας επιστολή στην υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως ζητώντας την άμεση πρόσληψη νηπιαγωγού.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018