Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>«Δεν σας ξεχνούμε... Σας ευχαριστούμε!»: Προσφορά αγάπης από το Μποβολέτειο Νηπιαγωγείο στο Γηροκομείο Λήμνου

banner roots

«Δεν σας ξεχνούμε... Σας ευχαριστούμε!»: Προσφορά αγάπης από το Μποβολέτειο Νηπιαγωγείο στο Γηροκομείο Λήμνου
23.04.2021 | 21:02

«Δεν σας ξεχνούμε... Σας ευχαριστούμε!»: Προσφορά αγάπης από το Μποβολέτειο Νηπιαγωγείο στο Γηροκομείο Λήμνου

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Οι νηπιαγωγοί του 2ου τμήματος του 3ου Νηπιαγωγείου Μύρινας-Μποβολέτειου, κ. Ράλλη Μαρίνα και Ιωάννα Γκουγκουστάμου, εκπροσωπώντας μαθητές και γονείς, ενόψει των ημερών του Πάσχα, παρέδωσαν στο Γηροκομείο Λήμνου «καλάθια αγάπης κι ευγνωμοσύνης» για τους ηλικιωμένους, με τρόφιμα που εμπεριέχονται στο διαιτολόγιό τους (ταχίνι, μέλι, παξιμάδια, φλωμάρια, κριτσίνια, νηστίσιμα και πασχαλινά κουλούρια, τσουρέκια).

8

10

Όπως αναφέρει το σχολείο σε σχετική ανακοίνωση: «Ευχαριστούμε θερμά τους παρακάτω λημνιούς παραγωγούς, που απλόχερα προσέφεραν τα προϊόντα που τους υποδείξαμε, στην ποσότητα που τους ζητήσαμε:

ΑΓΓΕΛΙΚΗ από χρυσάφι, ΑΧΙΛΛΑΔΕΛΗΣ, ΖΕΦΥΡΟΣ, ΚΑΣΠΑΚ’ΝΕΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ, ΜΕΛΙΧΡΥΣΟΣ, ΠΟΡΙΑΖΗΣ, ΣΑΡΙΚΛΗΣ, και ΧΡΥΣΑΦΗ.

Ευχαριστούμε επίσης το ΔΣ του Γηροκομείου Λήμνου για τη "διαδικτυακή φιλοξενία" του και τη δυνατότητα εβδομαδιαίας επικοινωνίας μαθητών και τροφίμων.

Ευχόμαστε σε όλους, μικρούς και μεγάλους, Καλό Πάσχα, Υγεία, Οικογενειακή Ευτυχία και το Άγιο Φως της Ανάστασης να φωλιάσει μέσα μας και να οδηγεί τα βήματά μας στη ζωή».

4

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το