Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το Εθνικό Θέατρο «πάει σχολείο» και στη Λήμνο
afoi poriazi
Το Εθνικό Θέατρο «πάει σχολείο» και στη Λήμνο
09.04.2021 | 21:38

Το Εθνικό Θέατρο «πάει σχολείο» και στη Λήμνο

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Δήμος Λήμνου, σε συνεργασία με το Εθνικό Θέατρο, έδωσε τη δυνατότητα σε μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Λήμνου να «μεταφερθούν» για λίγες ώρες στις Σκηνές του Εθνικού Θεάτρου, μέσω ζωντανής μετάδοσης.

Η παρακολούθηση των παραστάσεων γίνεται μέσω live streaming, στο οποίο οι μαθητές έχουν πρόσβαση από τους υπολογιστές τους ή τη smart τηλεόραση του σπιτιού τους, με τη χρήση ειδικών κωδικών που διατέθηκαν με πρωτοβουλία του Δήμου.

Πρόκειται για τις εξής παραστάσεις:

Ο Γυάλινος Κόσμος του Τενεσί Ουίλιαμς, σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη, για μαθητές Λυκείου, απευθείας από τη Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος» του Εθνικού Θεάτρου, την Παρασκευή 9 Απριλίου στις 11:00 π.μ.

https://youtu.be/YDqrIJL2jeA

Η Βαβυλωνία του Δημητρίου Κ. Βυζάντιου σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, απευθείας από την Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, την Πέμπτη 15 Απριλίου στις 11:00 π.μ.

Η πρωτοβουλία αυτή στόχο είχε να φέρει κοντά τους μαθητές του νησιού μας στη θεατρική τέχνη βοηθώντας να διατηρηθεί η επαφή των παιδιών με τα πολιτιστικά δρώμενα σε μία εποχή περιορισμών σε αυτόν τον τομέα.

https://youtu.be/aec1Ad1Zga0

vavylonia vyzantiou ethniko

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018