Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Νέο πρόγραμμα επιδότησης έως 100.000€ για επιχειρήσεις εστίασης (audio)

banner roots

Νέο πρόγραμμα επιδότησης έως 100.000€ για επιχειρήσεις εστίασης (audio)
08.04.2021 | 20:59

Νέο πρόγραμμα επιδότησης έως 100.000€ για επιχειρήσεις εστίασης (audio)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Ανακοινώθηκε η νέα Δράση του ΕΣΠΑ "Επανεκκίνηση της Εστίασης" της οποίας η δημοσίευση αναμένεται τις επόμενες ημέρες, και αφορά όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο κλάδο της εστίασης και έχουν την δυνατότητα να επιδοτηθούν την αγορά πρώτων υλών για τους 2-3 πρώτους μήνες επανεκκίνησης της εστίασης.

Η ημερομηνία έναρξης ηλεκτρονικής υποβολής θα καθοριστεί από την έγκριση του καθεστώτος από την Ε.Ε. και θα ολοκληρωθεί 31-7-2021 προκειμένου να μπορέσουν να ενταθούν και οι εποχιακές επιχειρήσεις.

Το ποσό της ενίσχυσης ανέρχεται στο 7% επί του τζίρου του κύριου ΚΑΔ εστίασης ή του ΚΑΔ με τα μεγαλύτερα έσοδα του 2019. Το μέγιστο ποσό ενίσχυσης ορίζεται σε 100.000 ευρώ ανά ΑΦΜ και θα δοθεί με τη μορφή μη επιστρεπτέας επιχορήγησης ως κεφάλαιο κίνησης για την κάλυψη εξόδων.

Ο κ. Κωνσταντίνος Μπελάς, οικονομολόγος και συνεργάτης της εταιρείας συμβούλων Alpha Plan Βορείου Αιγαίου, μίλησε στην εκπομπή της Δέσποινας Βασιλειάδου για όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι ενδιαφερόμενοι για την εν λόγω δράση, και μεταξύ άλλων σταχυολόγησε όλες τις προϋποθέσεις συμμετοχής επιχειρήσεων σε αυτή.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το