Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Με τεράστια επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία

the roots web banners 06

Λήμνος: Με τεράστια επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία
06.04.2021 | 09:23

Λήμνος: Με τεράστια επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Λήμνου, με αποδέκτες όσους βοήθησαν για την επιτυχημένη εθελοντική αιμοδοσία.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Με το τέλος της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Λήμνου, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους φίλους και τα μέλη του, για τη μεγάλη προσέλευσή τους και την ανιδιοτελή προσφορά τους σε φιάλες ζωής - παρά τη δύσκολη περίοδο του εγκλεισμού και την επιφυλακτικότητα λόγω κορονοϊού !

Επίσης, θα ήθελε να ευχαριστήσει το προσωπικό της κινητής μονάδας του νοσοκομείου "Αμαλία Φλέμινγκ", τον διοικητή και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λήμνου,  που είναι δίπλα μας και μάς στηρίζουν σε κάθε εκδήλωση, τις εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού Λήμνου, οι οποίες πάντα βρίσκονται κοντά μας, καθώς κι όλους τους φίλους του συμβουλίου, οι οποίοι πρόθυμα μας βοηθούν σε ό,τι χρειαζόμαστε για την διεκπεραίωση των αιμοδοσιών.

Κλείνοντας, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Μητροπολίτη μας, Σεβασμιότατο κ.κ. Ιερόθεο, για την ευγενή παραχώρηση της αίθουσας του Πνευματικού Κέντρου Αγίας Τριάδας, στην οποία διεξήχθη κι αυτή η εθελοντική αιμοδοσία, για την αγάπη και τις ευλογίες του.

Ακόμη, την κινητή ομάδα υγείας του ΕΟΔΥ, για τις εξετάσεις γρήγορης ανίχνευσης του κορονοϊού, που διενήργησαν στον πραύλιο χώρο της αιμοδοσίας, καθώς και τον κ. Μιχάλη Χρυσάφη για τα σαρακοστιανά εδέσματα που προσέφερε στα μέλη της κινητής μονάδας αιμοληψίας.

Τέλος, θα θέλαμε να συγχαρούμε όλα τα νέα παιδιά του νησιού μας καθώς και τους φοιτητές -τριες του Πανεπιστημίου, που μαζικά  παρευρέθηκαν και μας έδειξαν ότι η εθελοντική αιμοδοσία και κατά επέκταση ο εθελοντισμός, βρήκε άξιους συνεχιστές στα πρόσωπά τους

Καλή Σαρακοστή και καλό Πάσχα με υγεία, χαρά και ευτυχία,

καλή αντάμωση τον Ιούλιο

               με εκτίμηση το ΔΣ του συλλόγου

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το