Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Μ. Τούφου: «Εγώ είμαι το ένα από τα δυο κρούσματα που ανακοίνωσε το Επαρχείο»

banner roots

Μ. Τούφου: «Εγώ είμαι το ένα από τα δυο κρούσματα που ανακοίνωσε το Επαρχείο»
28.02.2021 | 13:26

Μ. Τούφου: «Εγώ είμαι το ένα από τα δυο κρούσματα που ανακοίνωσε το Επαρχείο»

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Με ανακοίνωσή της η Περιφερειακή Σύμβουλος Μαγδαληνή Τούφου διευκρινίζει, σχετικά με τα δυο θετικά κρούσματα Covid-19 που καταγράφηκαν την Παρασκευή στο Επαρχείο, πως το ένα πρόκειται για την ίδια, ξεκαθαρίζοντας πως δεν σκέφτηκε στιγμή να το αποκρύψει.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Με σημερινή του ανακοίνωση ο Έπαρχος Λήμνου ενημερώνει για την ύπαρξη 2 κρουσμάτων κορωνοϊού μετά από διενέργεια rapid tests σε όλους τους υπαλλήλους του Επαρχείου Λήμνου.
Με το αίσθημα ευθύνης σας ανακοινώνω ότι το ένα κρούσμα αφορά εμένα
Βρίσκομαι στην αναμονή των τελικών αποτελεσμάτων αφού ο ΕΟΔΥ έχει λάβει δείγμα για μοριακό τεστ τόσο από εμένα όσο και από τις στενές οικογενειακές μου επαφές.
Ακολουθώντας τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας έχουμε τεθεί όλοι σε καραντίνα ενώ δεν παρουσιάζω κάποιο σύμπτωμα και είμαι σε καλή κατάσταση.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους σας για το ενδιαφέρον και την συμπαράσταση που δείχνετε όλες αυτές τις μέρες και να σας ζητήσω να είστε όλοι πολύ προσεκτικοί αφού όπως φαίνεται, αν τελικά και το μοριακό τεστ βγει θετικό, η Λήμνος μας δεν είναι περιοχή COVID FREE όπως θέλαμε να ελπίζουμε ή λανθασμένα να πιστεύουμε.
Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι ήμουν ιδιαίτερα προσεχτική και τηρώντας τους ενδεδειγμένους υγειονομικούς κανόνες είχα περιορίσει τις επαφές μου στις απόλυτα απαραίτητες (εργασία, στενός οικογενειακός κύκλος) ενώ ούτε εγώ ούτε κανένα μέλος της οικογένειας μου είχε ταξιδέψει για πολύ καιρό ενώ συχνά έκανα rapid test για προληπτικούς λόγους.
Απαντώντας όμως και στην ανακοίνωση του Έπαρχου Λήμνου κου Άγγελου Βλάττα-Λαμπρινού, ο οποίος ανακοίνωσε την ύπαρξη κρουσμάτων πριν την οριστική έκδοση των μοριακών αποτελεσμάτων, θέλω να επισημάνω ότι κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το ποιος ευθύνεται για την ύπαρξη και την διασπορά του κορωνοϊού και άλλωστε υπεύθυνα δηλώνω όπως έχω κάνει πολλές φορές μέχρι τώρα, δεν θα έκρυβα από κανέναν ότι βρέθηκα θετική στον ιό.
Όλοι πρέπει να αναλογιστούμε, στον τομέα που αφορά τον καθέναν μας αν κάναμε σωστά την δουλειά μας και αν τηρήσαμε τα μέτρα που πρέπει για να μην "βοηθήσουμε στην διασπορά του ιού".
Η ευθύνη είναι πολυεπίπεδη!!!
Ατομική, κοινωνική και πολιτική
Με εκτίμηση
Μαγδαληνή Τούφου

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το