Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Σωμ. Ξενοδοχοϋπαλλήλων Λήμνου: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των αιτήσεων επαναπρόσληψης
afoi poriazi

xaritakis wide

Σωμ. Ξενοδοχοϋπαλλήλων Λήμνου: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των αιτήσεων επαναπρόσληψης
29.01.2021 | 09:38

Σωμ. Ξενοδοχοϋπαλλήλων Λήμνου: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των αιτήσεων επαναπρόσληψης

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το Δ. Σ του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Λήμνου, ενημερώνει πως την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021, ολοκληρώθηκε η διαδικασία των αιτήσεων επαναπρόσληψης στον επισιτιστικό και τουριστικό κλάδο.

Στην ανακοίνωση του το Σωματείο επισημαίνει:

Η αίτηση επαναπρόσληψης για να είναι έγκυρη και να καταστεί υποχρεωτική από τον εργοδότη θα πρέπει να γίνεται μέσω Σωματείου όπως ορίζει το Άρθρο 8 του Ν 1346/ 86.

Πολλοί συνάδελφοι όλα αυτά τα χρόνια δεν ακολουθούσαν αυτή την διαδικασία. Όμως όλοι μας, είδαμε φέτος με τις αναστολές της σύμβασης που προέκυψαν λόγω της πανδημίας πόσο σημαντικό είναι να έχουμε κάνει όλα τα νόμιμα, και επειδή και το 2021 προβλέπεται αρκετά δύσκολο, ήταν επιτακτική ανάγκη να πράξουμε αυτό που κάναμε με τον απόλυτα νόμιμο τρόπο κατοχύρωσης για τον εργαζόμενο.

Η διαδικασία ξεκίνησε Δευτέρα 11 Ιανουάριου έως Πέμπτη 28 Ιανουάριου εκτός Σάββατου και Κυριακής 10 με 12, στην είσοδο του κτηρίου Παπουτσίδειου.

Κρατώντας αυστηρά τα μέτρα προστασίας ως προς τους Συναδέλφους μας, τους Εργαζόμενους που στεγάζονται στα γραφεία του κτηρίου και φυσικά απέναντι στον εαυτό μας, με σεβασμό και μεγάλη προσοχή ως προς τον ιό, φτάσαμε σε ένα σημείο και με μια γροθιά όλοι μας να πούμε, ότι αξίζει να αγωνιζόμαστε και να προσδοκούμε καλύτερες μέρες, που θα τις χτίσουμε εμείς με τις διεκδικήσεις μας κρατώντας ψηλά την αξιοπρέπεια μας.

Κλείνοντας να πούμε πως διεξήχθησαν οι διαδικασίες των αιτήσεων μας με άψογο τρόπο, έχοντας την αμέριστη βοήθεια του Αντιδήμαρχου κ. Μοσχάκη Νίκου, με τον εξοπλισμό γραφείου, καρέκλες, και φυσικά θέρμανση.

Βοήθησαν και εργαζόμενοι των υπηρεσιών όπως η κα. Δανιήλ Κλεοπάτρα Πολιτικός Μηχανικός, δίνοντας και την δική της θέρμανση του γραφείου της, η κα Βουλγαροπούλου Όλγα υπεύθυνη της υπηρεσίας, η κα Κατσάνου Μαρία δημοσιογράφος.

Σας ευχαριστούμε όλους. Ευχόμαστε σε όλους τους Συναδέλφους μας καλή χρονιά. Ήρθε ο καιρός να οργανωθούμε όπως μας αξίζει και με τις αιτήσεις φέτος που έφτασαν στις 127 του χρόνου να φτάσουν πολύ ψηλά.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018