Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Πτώσεις δέντρων, απεγκλωβισμοί οδηγών και μεταφορά ασθενών ο πρώτος απολογισμός της χιονόπτωσης

the roots web banners 06

Λήμνος: Πτώσεις δέντρων, απεγκλωβισμοί οδηγών και μεταφορά ασθενών ο πρώτος απολογισμός της χιονόπτωσης
17.01.2021 | 09:47

Λήμνος: Πτώσεις δέντρων, απεγκλωβισμοί οδηγών και μεταφορά ασθενών ο πρώτος απολογισμός της χιονόπτωσης

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Δυσκολίες και προβλήματα έφερε η χιονόπτωση στη Λήμνο, αν και τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονται στο ορεινό τμήμα του νησιού, από την Αγία Ελένη ως τον Κορνό και από τη Δάφνη ως τη Μύρινα.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λήμνου ενημερώνει ότι στο σημερινό κύμα κακοκαιρίας, η Υπηρεσία μας επενέβη σε διάφορες παροχές βοηθείας:

Αναλυτικότερα:

Α) Βοηθήσαμε και μεταφέραμε σε ασφαλή σημεία σε (6) έξι περιπτώσεις, άτομα, τα οποία βρισκόταν εγκλωβισμένα στα αυτοκίνητά τους.

Β) Μεταφέραμε με ασφάλεια ασθενή στο Νοσοκομείο Λήμνου καθώς το ασθενοφόρο που κλήθηκε αρχικά ήταν αδύνατο να προσεγγίσει την περιοχή.

Γ) Μεταφέραμε πολίτες οι οποίοι για πολύ σοβαρούς λόγους (Νοσοκομείο κ.α ) επιβαλλόταν να μετακινηθούν.

Δ) Κόψαμε και απομακρύναμε από το οδόστρωμα (10) τουλάχιστον δέντρα και κλαδιά ώστε να ανοίξουν οι δρόμοι και να μπορέσουν αφενός τα μηχανήματα να καθαρίσουν το οδόστρωμα και αφετέρου να απεγκλωβιστούν οχήματα.

Οι κοπές δέντρων συνεχίζονται από τα συνεργεία μας καθώς από το βάρος του χιονιού έχουν σπάσει πολλά δέντρα. Εφιστούμε την προσοχή σε όλους ώστε να μην μετακινούνται χωρίς σοβαρή αιτία.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το