Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Στον Περιφερειάρχη οι "ιχνηλάτες" Covid-19
ikteo limnou
Στον Περιφερειάρχη οι "ιχνηλάτες" Covid-19
04.01.2021 | 12:45

Στον Περιφερειάρχη οι "ιχνηλάτες" Covid-19

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Τους εργαζομένους οι οποίοι προσελήφθησαν από την Πολιτική Προστασία για τις ανάγκες του Covid 19, υποδέχτηκε σήμερα στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης.

Η υποδοχή έγινε επίσης παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Λέσβου Παναγιώτη Κουφέλου, του Περιφερειακού Συντονιστή Πολιτικής Προστασίας Λευτέρη Παπαιωάννου και του Διευθυντή Πολιτικής Προστασίας Δημήτρη Μαλλιαρού.

Από τους συνολικά 192 που προσελήφθησαν Πανελλαδικά, οι 12 θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους στο Βόρειο Αιγαίο και συγκεκριμένα 6 στην Λέσβο, 2 στην Χίο, 2 στην Σάμο και 2 στη Λήμνο. Η Περιφέρεια θα έχει την διοικητική μέριμνα των εργαζομένων αυτών, οι οποίοι θα ασχοληθούν αποκλειστικά   με την ιχνηλάτηση και παρακολούθηση των διαδικασιών απομόνωσης και ελέγχου των ασθενών κορωνοϊού COVID-19 και των στενών επαφών τους, καθώς και θα συνδράμουν στην αντιμετώπιση κάθε είδους σχετικής, υγειονομικής ή άλλης απειλής.

Ο Περιφερειάρχης αφού καλωσόρισε τους εργαζομένους, έκανε την παρακάτω δήλωση: « Καλωσορίζουμε τους εργαζομένους που προσέλαβε η Πολιτική Προστασία, οι οποίοι θα αναλάβουν το δύσκολο κομμάτι της ιχνηλάτησης και θα συνδράμουν με όποιο τρόπο τους υποδειχτεί στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Ως Περιφέρεια έχουμε την υποχρέωση να τους παρέχουμε όλα τα εφόδια για να εργαστούν και να στηρίξουμε και εμείς την προσπάθεια για την καταπολέμηση του ιού. Όλοι όσοι προσελήφθησαν έχουν εκπαιδευτεί και έχουν πλήρη γνώση των νέων τους καθηκόντων.

Πέραν τούτου όμως χαίρομαι ιδιαίτερα που σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία, νέοι άνθρωποι βρίσκουν εργασία και έστω και για μερικούς μήνες θα μπορούν να προσφέρουν στις οικογένειες τους αλλά και στο κοινωνικό σύνολο».

DSC 0385

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018