Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Αναρτήθηκαν οι πίνακες δικαιούχων για την «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων»
Λήμνος: Αναρτήθηκαν οι πίνακες δικαιούχων για την «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων»
14.10.2020 | 14:15

Λήμνος: Αναρτήθηκαν οι πίνακες δικαιούχων για την «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Αναρτήθηκαν οι πίνακες αποτελεσμάτων των υποψήφιων του υπομέτρου 6.3 «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων» του ΠΑΑ 2014-2020 μετά από έλεγχο ενστάσεων, όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας.

Πιο συγκεκριμένα: 
  
  Σήμερα 13-10-2020 ημέρα Τρίτη στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας Λέσβου (ΔΑΟΠ Β.Αιγαίου), αναρτήθηκαν οι πίνακες αποτελεσμάτων των υποψήφιων του υπομέτρου 6.3 «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων» του ΠΑΑ 2014-2020 μετά από έλεγχο ενστάσεων.
 
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας ΠΕ Λέσβου, στο Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας ΠΕ Λήμνου και στις κατά τόπους Δ/νσεις Αγροτικής Οικονομίας ΠΕ Χίου και ΠΕ Σάμου.
 
Για περισσότερες λεπτομέρειες της Πρόσκλησης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα της  Περιφέρειας Β.Αιγαίου.( http://www.pvaigaiou.gov.gr). 
 
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018