Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Στέλιος Ρόκκος για τη ζωή του στη Λήμνο: «Δεν βλέπω την ώρα να πάω στο χωράφι» [βίντεο]

banner roots

Ο Στέλιος Ρόκκος για τη ζωή του στη Λήμνο: «Δεν βλέπω την ώρα να πάω στο χωράφι» [βίντεο]
24.09.2020 | 09:25

Ο Στέλιος Ρόκκος για τη ζωή του στη Λήμνο: «Δεν βλέπω την ώρα να πάω στο χωράφι» [βίντεο]

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή Happy Day έδωσε ο Στέλιος Ρόκκος, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον νέο του δίσκο, τη ζωή του στην Λήμνο, την αγάπη του για τις αγροτικές εργασίες αλλά και τη γυναίκα της ζωής του, Λελέ.

Όσον αφορά τη ζωή στη Λήμνο, ο Στέλιος Ρόκκος δήλωσε: «Το σπίτι μου είναι ο επίγειος παράδεισος που έχω ονειρευτεί εγώ. Είμαι πολύ τυχερός άνθρωπος που κάνω αυτή τη ζωή γιατί αρχίζω να μαθαίνω να ζω με πολύ λίγα και σημαντικά πράγματα. Δεν βλέπω την ώρα να πάω στο χωράφι, μου αρέσει πολύ. Μισούσα το χωράφι όταν εξαναγκαζόμουν να πάω για να βοηθήσω τον πατέρα μου. Όταν πέρασαν τα χρόνια κατάλαβα πόσο ωραίο είναι να είσαι κοντά στη γη και να τρως τη ντομάτα σου, να τρως το ψάρι σου».
 
Για τη γυναίκα της ζωής του είπε: «Η Λελέ αγάπησε εμένα και μετά αγάπησε τα υπόλοιπα. Είναι κορίτσι της πόλης», αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Ρόκκος μιλώντας για την καλή του και εξομολογήθηκε για την 10η επέτειό τους: « Εγώ θυμάμαι την επέτειο. Δεν την ξεχνώ ποτέ».
Τέλος για το καινούργιο του τραγούδι αποκάλυψε: «Το νέο τραγούδι μου μιλά για τον φόβο μην χάσω κάποιο αγαπημένο πρόσωπο από τον κορωνοϊό» και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έγραψα γύρω στα 60 τραγούδια. Δεν τα πουλάω, τα χαρίζω σε αυτούς που τα αξίζουν».
 
 
Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του Στέλιου Ρόκκου:
Η εξομολόγηση για τη ζωή του στην Λήμνο και η αποκάλυψη για τις επετείους με τη Λελέ Γκόφα...

 
Πηγή: iefimerida.gr
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το