Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος - Μάνια Κατεβαινίδου: Αρνητικά όλα τα τεστ των επαφών των κρουσμάτων του Ειδικού Σχολείου Καλλιθέας

banner roots

Λήμνος - Μάνια Κατεβαινίδου: Αρνητικά όλα τα τεστ των επαφών των κρουσμάτων του Ειδικού Σχολείου Καλλιθέας
19.09.2020 | 10:48

Λήμνος - Μάνια Κατεβαινίδου: Αρνητικά όλα τα τεστ των επαφών των κρουσμάτων του Ειδικού Σχολείου Καλλιθέας

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Αρνητικά είναι τα αποτελέσματα των τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι στενές επαφές των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του Ειδικού Σχολείου Καλλιθέας, όπως ενημερώνει σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η προϊσταμένη του σχολείου κ. Μάνια Κατεβαινίδου.

Αναλυτικά η κ. Κατεβαινίδου αναφέρει:

«ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!

Για όσους αγωνιούν ,γονείς, μαθητές, φίλους, μάστορες, καθαρίστριες, που ήρθαν σε επαφή με τις εκπαιδευτικούς του Ειδικού Σχολείου Καλλιθέας Λήμνου τις τελευταίες δύο εβδομάδες,  θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι τα αποτελέσματα του τεστ covid-19, στα οποία έχουμε υποβληθεί, είναι αρνητικά!!! Θα παραμείνουμε σε καραντίνα, οι εκπαιδευτικοί, μέχρι τις 24 ή 25/9/2020!!! Το Σχολείο περιμένουμε να απολυμανθεί και να καθαριστεί από το Δήμο Λήμνου, ώστε να μπορέσουμε να επιστρέψουμε με ασφάλεια, εκπαιδευτικοί και μαθητές, στα καθήκοντά μας!!Εύχομαι!!! Περαστικά στους νοσούν τες και καλή επάνοδο στις δραστηριότητές μας, σαν εκπαιδευτικοί και όχι σαν καθαριστές!!!».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το